3 britanici au confiscat podiumul la turneul de golf “Theodora PRO AM”

Ultima actualizare:

    Englezul Ben Talbot a luat marele premiu
Englezul Ben Talbot a luat marele premiu

Englezul Ben Talbot a câștigat prima ediție a “Theodora PRO AM”, un mega-concurs de golf cum n-a mai fost până acum în România.

Pe circuitul Theodora Golf Club, din Teleac, Alba, acesta nu a avut rival și s-a impus detașat într-o competiție sponsorizată și de Superbet sub egida #sustinemsportulromanesc. Britanicul a fost impresionat de condițiile de joc din România și pe lângă cei 3000 de euro, cât a fost premiul său, va duce peste hotare și multe impresii bune despre ce a văzut la Teleac. Pe locul 2 s-a clasat un alt jucător din Regatul Unit, scoțianul Ian Campbell, care a încasat un cec în valoare de 2000 de euro, iar podiumul a fost închis de Alex MacGregor, care a pus mâna pe 1000 de euro. „A fost fantastic să încercăm un circuit nou, cum cum a fost acesta, și e unul minunat, ca întreg stabilimentul. Nu ne-am putut relaxa până la ultima gaură. Voi reveni în România pentru a mai juca golf și nu doar pentru asta”, a declarat campionul Ben Talbot la festivitatea de premiere. „Jucătorii amatori au fost foarte buni, cu handicap 6,7, 8. Unul dintre ei lovea la fel de puternic ca mine sau chiar mai tare. A fost foarte bine că am avut jucători care cunoșteau traseul. Nu am jucat niciodată o gaură cu PAR 6 pe un circuit de 18 găuri și nu știam la ce să mă aștept. A fost, însă, minunat. De când am coborât din avion totul a fost excelent. Dacă voi fi invitat și anul viitor, cu siguranță nu voi refuza”, a afirmat și medaliatul cu bronz, Alex MacGregor, după ce și-a primit premiul din mâinile lui Vlad Ardeleanu, directorul general al Superbet.

Cu gânduri bune au încheiat acest eveniment și organizatorii, care promit că vor continua pe această linie. „Prin acest turneu ne dorim să punem România pe harta internațională a golfului. Dintr-un singur punct se poate vedea tot terenul, întregul circuit. Sperăm să facem din PRO AM o tradiție și pe viitor să mai organizăm astfel de turnee”, a afirmat Theodora Popa, fondator și vice-președinte al Theodora Golf Club. „E uimitor ce s-a realizat la Alba Iulia. Ne bucurăm și suntem mândri că v-am stat alături, în calitate de casa de pariuri numărul 1 din România. Cu această ocazie putem spune că am intrat în comunitatea golfului și am dat o primă mână de ajutor prin susținerea acestui concurs”, a declarat și Vlad Ardeleanu, directorul general al Superbet. La competiție au mai participat și 51 de jucători amatori, iar la final au fost acordate 22 de premii, doar ale profesioniștilor ridicându-se la o valoare totală de 15.000 de euro.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net