6 luni departe de teren

Ultima actualizare:

    Kvitova a fost operată la  mâna stângăFoto: EPA
Kvitova a fost operată la mâna stângăFoto: EPA

Incredibilul incident căruia i-a căzut victimă una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis din lume, cehoaica Petra Kvitova, are urmări grave pentru sportivă. Ea va fi departe de teren jumătate de an.

Rănită marţi în propria locuinţă de un hoţ, Petra Kvitova a fost supusă unei intervenţii chirurgicale care a durat trei ore şi 45 de minute. Ea a fost rănită la degetele mâinii stângi şi avea şi doi nervi afectaţi. „Medicii au suturat tendoanele degetelor rănite. Mâna va sta bandajată două zile, după care jucătoarea va purta o atelă timp de şase până la opt săptămâni”, a declarat Karel Tejkal, purtător de cuvânt al Petrei Kvitova.

Chiar dacă presa internaţională susţine că jucătoarea ar putea reveni în competiţii peste trei luni, lucrurile nu stau deloc aşa. WTA a dezvăluit, pe Twitter, că în următoarele 3 luni Kvitova nu va avea voi să ţină absolut nimic în mâna stângă. Cum ea e stângace, e evident faptul că nu va putea să se antreneze, deci revenirea din luna martie e imposibilă. Cel mai probabil, ea va încerca să revină în competiţii după luna iulie a anului viitor.

Dublă câştigătoare a turneului de la Wimbledon, Kvitova a fost atacată, marţi dimineaţă, în propria locuinţă de un hoţ, care a rănit-o la mână cu un cuţit. 

image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
SITE Rapid Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Dani Alves (Getty Images) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Dorinel Munteanu, antrenor Otelul Galati (Facebook) jpg
Dinamo FCSB (Sportpictures) jpg
Simona Halep, Getty Images jpg
Francesco Camarda (Getty Images) jpg