Acum are timp de plajă! Maria Şarapova a fost suspendată doi ani!


    Produsele marca "Maria Șarapova" se vindeau ca pâinea caldă, rusoaica în vârstă de 28 de ani fiind una dintre cele mai bine marjetate tenismene din lumeFoto Click!
Produsele marca "Maria Șarapova" se vindeau ca pâinea caldă, rusoaica în vârstă de 28 de ani fiind una dintre cele mai bine marjetate tenismene din lumeFoto Click!

Rusoaica Maria Şarapova a fost suspendată doi ani, după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium, la Australian Open, a anunţat, miercuri, Federaţia Internaţională de Tenis.

Suspendarea intră în vigoare de la 26 ianuarie 2016, când jucătoarea a fost supusă controlului antidoping.

Maria Şarapova, în vârstă de 29 de ani, era suspendată provizoriu din 12 martie.

Rusoiaca a recunoscut că a luat timp de zece ani mildronat, medicamentul care conţine meldonium, la recomandarea medicilor ei. Substanţa medonium a fost trecută de WADA pe lista celor interzise de la 1 ianuarie.

"Tribunalul Independent consideră că Maria Şarapova a încălcat regulamentul antidoping şi ca urmare i-au fost retrase rezultatele şi i s-a impus o perioadă de doi ani de suspendare, începând cu 26 ianuarie 2016. Şarapova a fost controlată la 26 ianuarie 2016, după meciul din sferturile de finală de la Australian Open. Proba a fost trimisă la laboratorul WADA de la Montreal, Canada, iar la analiză s-au depistat urme de meldonium, un modulator metabolic, aflat pe lista substanţelor interzise. La 2 martie, Şarapova a fost acuzată de încălcare a regulamentului antidoping, sancţiune pe care a acceptat-o, solicitând să fie audiată de Tribunalul Independent", se arată în comunicatul federaţiei internaţionale.

Şarapova a fost audiată timp de două zile, la 18 şi 19 mai, iar Tribunalul a decis că sportiva trebuie să fie suspendată pentru doi ani şi, datorită faptului că ea a recunoscut că a încălcat regulamentul, aceasta va începe de la 26 ianuarie (data la care a fost controlată) şi va lua sfârşit la 25 ianuarie 2018.

De asemenea, rezultatele obţinute la Australian Open vor fi anulate, iar punctele şi banii obţinuţi vor fi retraşi.

Şarapova ocupă în prezent locul 26 WTA, după ce la data depistării pozitive se afla pe poziţia a cincea.

Pentru accederea în sferturi la Australian Open, Şarapova primise 282.000 de dolari şi 430 de puncte WTA.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub andreea antonescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
trenul regal jpg
Brasov 1 jpg
Bloc aida szilagyi FOTO renasterea banateana
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
image
image
image
image
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg
buta jpg