Am ajuns în grupele principale la EURO

Alexandru Dedu
Alexandru Dedu

Fetele noastre mai stau la Debrecen cel puţin încă o săptămână. Totuşi, pentru a ajunge în semifinale ar avea nevoie să învingă în toate cele trei partide din faza grupelor.

În ultima partidă din preliminarii, sportivele noastre s-au impus cu emoţii în faţa Ucrainei, 23-22, dar merg mai departe în grupa principală I cu un punct în clasament, cel obţinut în faţa Danemarcei, scor 29-29. Acum, româncele se vor lupta cu Ungaria, Spania şi Polonia pentru un loc în fazele superioare, din cele patru rivale, doar două ajungând în careul de aşi. “Le-am felicitat pe fete fiindcă au reuşit să ajungă aici, mai ales că au jucat şi accidentate şi obosite, deci au făcut sacrificii. Acum urmează Ungaria, o echipă care a fost mereu puternică, dar le vom pune mari probleme. Urmează Spania şi vreau să ne luăm revanşa în faţa Poloniei după Campioantul Mondial de anul trecut”, a comentat tehnicianul Tadici. “Vom pregăti foarte bine jocurile din grupa principal, vom da totul pe teren şi eu cred că avem şanse să ne impunem în faţa oricărei echipe”, a anunţat şi golgheterul echipei, Cristina Neagu. România nu a mai obţinut o medalie din 2010, când a luat bronzul.


    Gheorghe Tadici
Gheorghe Tadici

Dedu: «Avem prea puţine puncte»

Gheorghe Tadici
Gheorghe Tadici

Preşedintele FR handball, Alexandru Dedu, e mulţumit pentru calificare, însă avertizează în privinţa şanselor de a ajunge în semifinale, mai ales că avem doar un punct reuşit până acum. “Am făcut un pas important după o grupă foarte grea şi plecăm mai departe cu mai puţine puncte decât ne-am dorit. De acum, orice se poate întâmpla, jucăm cu gazda Ungaria, cu Polonia, în faţa căreia trebuie să ne luăm revanşa după Mondiale, şi cu Spania, care joacă foarte frumos”, a spus Dedu. 

cub vica blochina png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
Michael Klein, Facebook jpg
dani otil si razvan simion
anca turcasiu si loredana groza jpg
ceai somn jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg