Am ajuns în grupele principale la EURO

Ultima actualizare:
Alexandru Dedu
Alexandru Dedu

Fetele noastre mai stau la Debrecen cel puţin încă o săptămână. Totuşi, pentru a ajunge în semifinale ar avea nevoie să învingă în toate cele trei partide din faza grupelor.

În ultima partidă din preliminarii, sportivele noastre s-au impus cu emoţii în faţa Ucrainei, 23-22, dar merg mai departe în grupa principală I cu un punct în clasament, cel obţinut în faţa Danemarcei, scor 29-29. Acum, româncele se vor lupta cu Ungaria, Spania şi Polonia pentru un loc în fazele superioare, din cele patru rivale, doar două ajungând în careul de aşi. “Le-am felicitat pe fete fiindcă au reuşit să ajungă aici, mai ales că au jucat şi accidentate şi obosite, deci au făcut sacrificii. Acum urmează Ungaria, o echipă care a fost mereu puternică, dar le vom pune mari probleme. Urmează Spania şi vreau să ne luăm revanşa în faţa Poloniei după Campioantul Mondial de anul trecut”, a comentat tehnicianul Tadici. “Vom pregăti foarte bine jocurile din grupa principal, vom da totul pe teren şi eu cred că avem şanse să ne impunem în faţa oricărei echipe”, a anunţat şi golgheterul echipei, Cristina Neagu. România nu a mai obţinut o medalie din 2010, când a luat bronzul.


    Gheorghe Tadici
Gheorghe Tadici

Dedu: «Avem prea puţine puncte»

Gheorghe Tadici
Gheorghe Tadici

Preşedintele FR handball, Alexandru Dedu, e mulţumit pentru calificare, însă avertizează în privinţa şanselor de a ajunge în semifinale, mai ales că avem doar un punct reuşit până acum. “Am făcut un pas important după o grupă foarte grea şi plecăm mai departe cu mai puţine puncte decât ne-am dorit. De acum, orice se poate întâmpla, jucăm cu gazda Ungaria, cu Polonia, în faţa căreia trebuie să ne luăm revanşa după Mondiale, şi cu Spania, care joacă foarte frumos”, a spus Dedu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net