Andreea Prisăcariu se revoltă: «Au vrut să ucidă copilul din mine»

Ultima actualizare:

Andreea Prisăcariu, jucătoarea română de tenis care a atras atenția tuturor prin felul ei de a fi în afara terenului, nu neapărat prin ceea ce face cu racheta în mână, s-a arătat revoltată de felul în care o văd românii.

Andreea Prisăcariu nu a fost clasată niciodată mai sus de locul 321 WTA
Andreea Prisăcariu nu a fost clasată niciodată mai sus de locul 321 WTA

Andreea Prisăcariu este una dintre jucătoarele de valoare medie ale României. Când ai 22 de ani și obiectivul tău este să intri în Top 300 WTA – cea mai bună clasare a ei a fost 321, acum fiind pe 328 în lume – nu poți fi catalogată ca o jucătoare de valoare bună sau foarte bună, pentru că atunci ar fi o jignire adusă celor care au intrat măcar în Top 200 WTA de-a lungul timpului. Dar este o sportivă care iubește tenisul, asta e clar, și este o sportivă care iubește tatuajele.

Tocmai prin ele a și ieșit în evidență de-a lungul timpului jucătoarea născută la 9 februarie 2000 și care a fost selecționată săptămâna trecută în echipa României din Billie Jean King Cup. Apoi, în Polonia, ea s-a mai făcut remarcată prin momentul de stand-up de la conferința de presă.

Andreea Prisăcariu s-a descătușat la conferința de presă

Mă iertaţi, dar îmi vine să râd de 10 minute incontinuu. Îmi doresc să-l ascult pe Horia, pe căpitanul nostru ... Vai de capul meu! Şi, sinceră să fiu, chiar dacă e echipa cum e. Probabil vă gândiţi că este mai complicat, dar şi întrebările au fost de aşa natură încât să sune mai negativ, dacă mă întrebaţi pe mine. Eu sunt o persoană foarte pozitivă.

Nu contează că este numărul 1 mondial, că este 5, 10 sau 50, chiar nu are nicio relevanţă. Ideea e să dăm tot ce putem şi tot ce avem mai bun pe teren. Să ne facem treaba cât mai bine putem. Că ieşim învingătoare, sau nu ... Până la urmă este o experienţă pentru mine. O să învăţ de la ele, de la Horia, de la antrenorii noştri. E prima oară când sunt în această postură, vreau să mă bucur, să fiu ochi şi urechi.

Bineînţeles că simţim o anumită presiune fiecare dintre noi, dar e în regulă, până la urmă despre asta e vorba în tenis, cine face faţă mai uşor la chestiile astea. Şi noi, pentru că suntem puternice întotdeauna, cred că o să fim foarte şmechere. Puteţi să interpretaţi cum vreţi. Noi ne facem treaba şi Doamne-ajută”, a sunat discursul în urma căruia Andreea Prisăcariu și-a atras foarte multe critici.

Petition to get an Andreea Prisacariu stand-up comedy special on @netflix? 🇷🇴Sign below 🤣✍️⬇️🎥: @BJKCup | @IamPrisacariuA pic.twitter.com/LpxNLH0vcO

— wta (@WTA) April 16, 2022

Andreea Prisăcariu: ”Nu am mai văzut atâta ură”

La patru zile de la acea conferință care a fost remarcată inclusiv de cei de la WTA, Andreea Prisăcariu a răbufnit în cadrul unui interviu acordat podcast-ului canadian ”Match Point”. Ea se consideră un fel de viking, care se luptă cu toți cei care nu o au la suflet.

M-am obişnuit să primesc comentarii negative. E în regulă. Toţi avem parte de ele. Dar n-am văzut niciun jucător sau jucătoare care să fie trataţi în felul ăsta, cu atâta ură. Nici nu ştiu cum să descriu. Poate e gelozie sau sunt plictisiţi. Faptul că au încercat să omoare copilul din mine şi pasiunea cu care îmi place să văd lucrurile şi vorbesc despre ele e crud. Dar sunt fericită că personalitatea mea nu-mi permite să-i las să mă doboare. Sunt fericită, pentru că sunt ca o vikingă în acest aspect. Nu mă afectează în niciun fel cum mă văd ei”, a declarat Prisăcariu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net