Așa da campion! Ce gest frumos a făcut Nadal, după ce a fost eliminat de Gilles Muller

Ultima actualizare:

    Rafa Nadal îl așteaptă pe Gilles Muller pentru a merge împreună spre vestiareGetty Images
Rafa Nadal îl așteaptă pe Gilles Muller pentru a merge împreună spre vestiareGetty Images

Gilles Muller vs Rafael Nadal 6-3, 6-4, 3-6, 4-6, 15-13 | Ce meci! Ce thriller! Rafael Nadal, dublu campion la Wimbledon, a fost eliminat aseară (n.r. 10 iulie) în optimile de finală de mai puțin cunoscutul Gilles Muller, la capătul unui meci maraton, de cinci seturi.

Condus cu 2-0 la seturi, Nadal a remontat spectaculos și s-a ajuns la egalitate. În setul decisiv, a anulat două mingi de meci ale adversarului în game-ul 10 și alte două în game-ul 20. După patru ore și jumătate de luptă pe iarba arsă de la Wimbledon, Nadal a trebuit să se recunoască învins în setul decisiv, care s-a încheiat cu un scor pe care îl mai întâlnim la volei, nu la tenis. 

„Am jucat cu determinare, cu pasiune și cu atitudine ca să câștig acest meci”, a spus Nadal la finalul partidei. Dar nu a fost de ajuns. Nadal a recunoscut că serviciul puternic al lui Muller l-a incomodat și nu l-a lăsat să-și facă jocul. Adversarul său, luxemburghezul Gilles Muller, a explicat la finalul partidei secretul succesului său. „Am încercat să mă agăț de fiecare punct. Am crezut până la capăt. Cumva, am reușit să-l înving”.

La final, Nadal a făcut un gest de mare campion. L-a așteptat pe adversarul său, au semnat împreună autografe și au mers împreună spre vestiare, nu înainte de a-l mai felicita încă o dată pe Muller pentru victoria uriașă pe care a obținut-o. 

He's a fantastic rolemodel! Nadal waits to walk off court with opponent Gilles Mullerpic.twitter.com/xs3dC5r4M7 #Wimbledon— Patty Duijn (@PattyDuijn) July 10, 2017

He's a fantastic rolemodel! Nadal waits to walk off court with opponent Gilles Mullerpic.twitter.com/xs3dC5r4M7 #Wimbledon

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net