Atac al fostului soţ al gimnastei Maria Olaru după ce s-a aflat că au divorţat în secret

23 martie 2017
simeon stalpnicul png
Maria Olaru a lansat cartea în absenţa fostelor colece pe care le invitase la evenimentfoto: arhiva personală

Primul divorţ răsunător pe 2017 tocmai s-a încheiat la notar. Este vorba despre fosta gimnastă Maria Olaru şi soţul ei Bogdan Diaconu, celebrul lider al PRU. Sportiva a confirmat despărţirea pe contul ei de socializare explicând că nu vrea ca numele ei să mai fie asociat cu cel al fostului ei partener. Cei doi au împreună un băieţel şi se pare că au renunaţât să mai fie un cuplu încă de la jumătatea anului 2016, însă acum au decis să parafeze separarea.

Anunţ bombă al Mariei Olaru. De data aceasta, fosta gimnastă nu a mai făcut dezvăluiri din trecutul ei de gimnastă, ci din viaţa personală. Sportiva a şocat pe toată lumea după ce a spus că a divorțat, prin procedură notarilă, de Bogdan Diaconu, celebrul lider al PRU.  

"Prin acest mesaj, anunț pe oricine se arată interesat de persoana mea, că am divorțat , prin procedură notarială, de fostul meu soț. Despărțiea efectivă s-a produs de la jumătatea anului 2016, atunci când m-am convins că avem idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale în jurul cărora se coagulează o familie normală, onorabilă. Faptul că n-am introdus încă de atunci actele de divorț se datorează activităților sale politice, în care nu m-am amestecat niciodată, înțelegând că sunt chestiuni care nu mă privesc, chiar dacă eram tot mai în dezacord cu ele. Deși trăiam separați n-am vrut să fiu acuzată, sau doar bănuită, că aș fi contribuit, prin decizia mea, la eșecul său politic. Cu atât mai puțin că aș fi ales divorțul după ce n-a mai fost deputat. Nimic mai străin de mine decât duplicitatea, minciuna, oportunismul sau demagogia, etc proceduri atât de utilizate de către politicieni. Iar cei care mă cunosc pot confirma oricând.

simeon stalpnicul png
Băieţelul Mariei Olaru a rămas în grija mameifoto: arhiva personală

Am simțit nevoia să fac publice aceste amănunte întrucât, în mod regretabil și de neînțeles pentru mine, un ziar important, criticându-l pe politicianul B.D., nu i-a precizat numele, preferând formula «soțul gimnastei Maria Olaru». Nu contest fondul acelui material de presă – ROG doar să nu mai fiu asociată cu persoana respectivă și cu actele sale sociale", a subliniat fosta sportivă. Gimnasta nu a negat că trece printr-o peroadă dificilă, dar face eforturi să depăşească criza în care se află. "Da, divorțul aduce cu sine o perioadă grea, însă nu imposibil de depășit. Acesta este motivul pentru care, vă rog să înțelegeți și să respectați dorința de liniște atât de necesără mie și fiului meu. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere, și rămân aceeași Maria Olaru, sinceră și incomodă”, este mesajul fostei campioane olimpice.

Bogdan Diaconu, acid cu fosta soţie

Replica fostul soţ al gimnastei nu a întârziat să apară. Politicianul a declarat la un post de televiziune că Maria Olaru rămâne doar mama copilului său. 

"Nu am cum să comentez, ci doar să confirm. Pentru mine, Maria rămâne mama copilului meu. Mai multe de atât nu sunt de comentat. Eu nu cred că am disponibilitatea de a comenta alegerile politice ale Mariei. Pentru mine, Maria rămâne fosta soţie şi mama fiului meu. Voi avea grijă să-i fie bine atât ei, cât şi copilului. Sunt lucruri de nuanţă – adevărul e întotdeauna la mijloc...

simeon stalpnicul png
Bogdan Diaconu i-a fost alături Mariei Olaru la lansarea cărţii

Am avut o căsnicie sau o relaţie cu mult timp înainte să se producă căsătoria... Este o custodie comună, doar că domiciliul copilului e la mamă. Nu am avut ce să împărţim, pentru noi lucrurile sunt foarte simple. E alegerea Mariei ce declaraţii va face, nu vreau să duc discuţia în acest sens... Nu regret nimic din mariajul cu Maria şi o să uit tot ce a fost negativ", a explicat Bogdan Diaconu.

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
BeFunky collage (18) jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg
image png
gigi becali jpg