Boris Becker vine la București să joace șah

image
Boris BeckerFOTO: EPA

Boris Becker face prima mutare pe tabla de ╚Öah la Superbet Rapid & Blitz Chess, etapa a ╚Öasea de la Bucure╚Öti a celei mai importante competi╚Ťii de ╚Öah din lume.

Renumitul campion de tenis este ╚Öi un juc─âtor de ╚Öah pasionat ╚Öi a acceptat cu bucurie invita╚Ťia primit─â de la Funda╚Ťia Superbet, de a participa pe 5 noiembrie la deschiderea oficial─â a evenimentului desf─â╚Öurat sub egida Grand Chess Tour, de importan╚Ť─â strategic─â ├«n stabilirea celui mai bun juc─âtor de ╚Öah al lumii. ÔÇ×╚śahul se aseam─ân─â mult cu tenisul, mereu am crezut asta. Ambele implic─â mult─â strategie ╚Öi putere de concentrare, ├«n ambele situa╚Ťii e╚Öti singur, fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â cu adversarul. De c├ónd mi-am ├«ncheiat cariera ├«n tenis, am dedicat mai mult timp sportului min╚Ťii, o mare pasiune a mea, ╚Öi sunt ├«nc├óntat s─â particip la etapa Superbet Rapid & Blitz Chess de la Bucure╚Öti unde am ocazia s─â rev─âd unii dintre cei mai buni juc─âtori din lumeÔÇŁ, a declarat Boris Becker.

Edi╚Ťia din Bucure╚Öti este penultima confruntare a ╚Öahi╚Ötilor de renume interna╚Ťional ╚Öi va influen╚Ťa clasamentul care va stabili cine va participa la marea final─â de la Londra (Marea Britanie), din 2 decembrie. La Bucure╚Öti vor veni 10 dintre cei mai bine clasa╚Ťi ╚Öahi╚Öti ai lumii pentru etapa ce va avea loc la Stejarii Country Club, ├«ntre 6 ╚Öi 10 noiembrie, unde premiile disputate sunt ├«n valoare de 150.000 de dolari!

ÔÇ×Suntem m├óndri c─â am reu╚Öit s─â aducem ├«n premier─â elita ╚Öahului mondial la Bucure╚Öti ╚Öi ne dorim s─â transform─âm acest eveniment ├«ntr-o tradi╚Ťie. Rom├ónia se situeaz─â pe locul 22 din 186 la nivel interna╚Ťional ├«n clasamentul FIDE (Federa╚Ťia Interna╚Ťional─â de ╚śah), iar ╚Öahul poate avea un viitor frumos ├«n Rom├ónia. Prin acest eveniment deschidem o serie de colabor─âri de marc─â din lumea ╚Öahului prin care credem c─â vom influen╚Ťa pozitiv t├ón─âra genera╚Ťie. Aceasta se poate astfel ├«nt├ólni cu campionii ╚Öahului mondial ╚Öi vedea live mut─ârile strategice ╚Öi lupta contra cronometru pentru locurile ├«n marea final─â Grand Chess Tour, de la LondraÔÇŁ, a declarat Vlad Ardeleanu, Director General Superbet, sponsor ├«n cadrul Grand Chess Tour, al─âturi de gigan╚Ťi interna╚Ťionali precum Vivendi SA, Tata Steel India, Saint Louis Chess Club, Chess Promotions, Lohia Foundation sau DeepMind, compania de Artificial Intelligence a Google.

Premii substan╚Ťiale ╚Öi puncte decisive pentru juc─âtorii de top ai lumii

Pe l├óng─â valoarea substan╚Ťial─â a premiilor puse ├«n joc, ceea ce ├«i motiveaz─â pe ╚Öahi╚Ötii cu performan╚Ťe remarcabile s─â lupte pentru a c├ó╚Ötiga la Bucure╚Öti este ╚Öi miza important─â: punctele ob╚Ťinute sunt decisive pentru a stabili lista finali╚Ötilor care se vor lupta la Londra pentru marele titlu.

Printre cei care se vor ├«nfrunta la Stejarii Country Club se num─âr─â Fabiano Caruana (SUA), num─ârul 2 la nivel mondial, marele rival al lui Magnus Carlsen ÔÇô campionul en-titre al sportului min╚Ťii, care este deja calificat cu o diferen╚Ť─â semnificativ─â fa╚Ť─â de urm─âtorii clasa╚Ťi la finala GCT de la Londra. Cu Caruana se vor lupta ╚Öi Wesley So (SUA), triplu campion na╚Ťional ├«n Filipine, ╚Öi Sergey Karjakin (Rusia) care de╚Ťine recordul pentru cel mai t├ón─âr c├ó╚Ötig─âtor al titlului de Mare Maestru, de la v├órsta de 12 ani. Lista complet─â a participan╚Ťilor ╚Öi detalii despre palmaresurile lor g─âsi╚Ťi aici.

├Än premier─â: SuperChess Cup, competi╚Ťia adresat─â celor mai str─âlucite min╚Ťi ale ╚Öahului rom├ónesc

├Än paralel, Funda╚Ťia Superbet, sub patronajul Federa╚Ťiei Rom├óne de ╚śah, al c─ârei sponsor oficial Superbet a devenit de anul acesta, organizeaz─â ├«n premier─â, tot la Stejarii Country Club, o competi╚Ťie na╚Ťional─â, SuperChess Cup. Juc─âtorii rom├óni ├«╚Öi vor disputa suprema╚Ťia de-a lungul celor 9 runde de ╚Öah-rapid ╚Öi 18 de blitz, iar valoarea premiilor la acest turneu na╚Ťional ├«nsumeaz─â 15.000 USD.

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png
collage ciuca popovici 2 jpg