Camelia Potec a devenit mamă pentru prima oară. A născut o fetiță

Ultima actualizare:

    Camelia Potec a născut
Camelia Potec a născut

Camelia Potec a născut o fetiță, iar mesajul a fost făcut chiar de prietena ei foarte bună, Roxana Ciuhulescu. Camelia Potec este în culmea fericirii deoarece marți, 4 septembrie, a devenit mamă pentru prima oară.

Roxana Ciuhulescu a publicat un mesaj în care a confirmat faptul că prietena ei a născut. Bucurie mare astăzi! S-a născut o viitoare campioană, o fetită frumoasă ca mama ei care a primit nota 10 la naștere. De astăzi, prietena mea @cameliapotec a intrat în rândul mămicilor. Te îmbrățișez dragă Camelia și îi urez pruncuței viață lungă și frumoasă alături de părinții ei! P.S. Poate ne încuscrim”, a scris Roxana Ciuhulescu pe contul ei de Instagram.

Camelia Potec a vorbit în urmă cu câteva luni despre sarcină și despre tatăl copilului ei. Identitatea celui care i-a furat inima Cameliei este încă necunoscută pentru că fosta campioană este o persoană foarte discretă și preferă să țină ascunse anumite aspecte ale vieții sale.

„Tatăl copilului este plecat cu treabă. Ne-am dorit amândoi acelaşi lucru. Ştim ce ne dorim de la viaţă. Am găsit persoana care îşi doreşte acelaşi lucru ca şi mine. Nu este persoană publică şi nu are treabă cu sportul. Anul acesta voi avea cea mai strălucitoare medalie a mea. La începutul lunii septembrie voi naşte. O va chema şi Potec, va avea două nume de familie”, a declarat ea în cadrul unei televiziuni.

„Cererea în căsătorie a fost în Ajun de Crăciun. Nu a fost chiar în genunchi. Nu eram încă în pijamale. (...) Avem trei perechi de naşi. Sunt şi persoane cunoscute”, a continuat ea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net