Camelia Potec s-a logodit? Imaginea care o dă de gol


    Camelia Potec le-a arătat prietenilor virtuali inelul de logodnă Foto:Arhivă personală
Camelia Potec le-a arătat prietenilor virtuali inelul de logodnă Foto:Arhivă personală

Președintele Federației Române de Natație, Camelia Potec (35 de ani) s-a logodit. Anunțul a fost făcut de fosta sportivă prin intermediul unei imagini încărcate pe pagina personală de Instagram. Admiratorii i-au urat sportivei toate cele bune și și-au exprimat fericirea la auzul unei asemenea vești.

Identitatea celui care i-a furat inima Cameliei este încă necunoscută pentru că fosta campioană este o persoană foarte discretă și preferă să țină elementele care aparțin vieții personale departe de privirile curioșilor. Se pare că de această dată, Camelia a făcut o excepție. neputând să țină vestea cea mare doar pentru ea. A împărtășit fanilor o fotografie prin intermediul contului personal al unei rețele de socializare. În instantaneu, Camelia este cât se poate de fericită, având un zâmbet larg pe care îl acoperă, timid, cu mână pe a cărui deget inelar se poate oberva un superb inel de logodnă. Bijuteria, cu o inimă amplasată central, înconjurată de alte pietre prețioase mici este una elegantă, și plină de simplitate, în același timp. 


    Camelia Potec s-a logoditFoto:Arhivă personală
Camelia Potec s-a logoditFoto:Arhivă personală

Cu mult timp în  urmă, Carmen Potec a fost curtată de Prințul Albert de Monaco. În timpul unui concurs care a avut loc în anul 2000, Prințul Albert s-ar fi îndrăgostit iremediabil de sportiva care, însă, nu i-a răspuns cu aceeași monedă sentimentelor, potrivit telekomsport.ro. 

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg