Camelia Potec și-a aniversat fetița care a împlinit o lună: «Cât de incompletă era viață mea înainte»

Ultima actualizare:
Camelia Potec și-a aniversat fetița
Camelia Potec și-a aniversat fetița

Camelia Potec a devenit de curând mămică și, deși trece prin aceste sentimente noi de doar o lună, fosta mare campioană la înot a mărturisit că nu își mai poate imagina cum arăta viața sa înainte ca micuța ei să vină pe lume. Cum fetița ei a împlinit o lună, Camelia a ținut să-i transmită celei mici un mesaj emoționant, pe care l-a împărtășit și cu prietenii săi virtuali de pe rețelele de socializare.

Camelia Potec a devenit mămică pentru prima oară la începutul lunii septembrie, cu două saptămâni mai devreme decât doctorii au preconizat inițial. La o lună de la fericitul eveniment, fosta campioană la înot a vorbit despre statutul ei de mămică și despre fricile pe care le-a întâmpinat încă de când și-a strâns pentru prima dată în brațe micuța. Camelia susține că nu știa la început dacă este pregătită pentru această responsabilitate, însă acum face tot posibilul să se dedice vieții de mămică. Camelia Potec a explicat cum se descurcă în rolul de mămică și ce sentimente o încearcă după ce a adus-o pe lume pe micuța

Caelia Ioana.


    Camelia Potec și-a aniversat fetița Foto Instagram
Camelia Potec și-a aniversat fetița Foto Instagram

Camelia Potec a vorbit despre rolul de proaspătă mămică

„Acum o lună ne luă prin surprindere pe toți și mă „obliga” să-mi preiau rolul de mamă cu 2 săptămâni mai devreme. Mă întrebăm atunci dacă sunt într-adevăr pregătită sau dacă voi fi un părinte bun și nu eram singură. Partea bună este că și taticul se întreba același lucru.Acum, la doar o lună diferență, nu știm dacă suntem niște părinți buni, dar cu siguranță suntem unii dedicați trup și suflet. Din fericire avem un copil cuminte care nu ne face să ne panicăm prea tare. Ca mamă, descopăr zilnic lucruri minunate și-mi dau seama cât de incompletă era viață mea înainte. Astăzi nu mai văd viață fără ea, Caelia Ioana.

Iubesc cât nu credeam că pot iubi, iubesc în zeci de feluri și mai ales îmi iubesc viața. Am tot ce-mi trebuie și sunt recunoscătoare pentru asta. La cât mai multe luni sănătoase, Caelia Ioana! Știu că ești și vei fi iubită toată viața, de aceea ne dorim să ai parte și de puțin noroc!”, este mesajul transmis de Camelia Potec pe contul personal de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net