Camelia Potec: «Vreau calificarea în finala de 800 de metri»

Ultima actualizare:

Înotătoarea nu ştie dacă aceasta va fi ultima ei Olimpiadă şi speră totuşi să mai poată paticipa la una.  "Obiectivul este calificarea în finala de la 800 de metri, dar voi participa şi în proba de 400 de metri. Va fi foarte greu, pentru că vor fi serii şi apoi direct finala. Sunt 60 de concurente şi doar opt ajung în finală. Din punct de vedere moral sunt relaxată pentru că nu am nimic de pierdut. Vreau să fiu uimită de noutăţile de la Londra, deşi la ultimele trei ediţii au fost cam aceleaşi lucruri", a spus Potec pentru Mediafax.

Camelia Potec nu ştie dacă ediţia de la Londra a Jocurilor Olimpice va fi ultima pentru ea ca sportivă. "An de an am încercat să văd dacă plăcerea de a înota dispare şi iată-mă aici după patru ani, la a patra ediţie a Jocurilor Olimpice. Nu mai spun că este ultima mea participare la Jocurile Olimpice, pentru că nu ştiu ce va urma", a completat Potec.

Reprezentanţii României de la box, tenis, canotaj, tenis de masă, kaiac-canoe şi tir au plecat, luni, spre Londra, unde în perioada 27 iulie - 12 august vor participa la cea de-a XXX-a ediţie a Jocurilor Olimpice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net