Ca╠ćta╠ćlina Ponor s╠Ži Harry Dumitra╚Ö la Raliul Perla Harghitei

cliima20120513 0113 1 jpeg
C─ât─âlina PonorFoto Click!

Dupa╠ć o serie de competit╠Žii internat╠Žionale la care a concurat anul acesta, Alex Filip va lua startul s╠Ži la ultima etapa╠ć din Campionatul Nat╠Žional de Raliuri cu un Renault Clio R3T. La shakedown va merge i╠émpreuna╠ć cu tripla campioan─â olimpic─â la gimnastic─â Ca╠ćta╠ćlina Ponor s╠Ži cu Harry Dumitras╠Ž, pres╠Žedintele Federat╠Žiei Roma╠éne de Rugby, iar i╠én competit╠Žie va lua startul i╠émpreuna╠ć cu Mihaela Dobranici Beldie, singura femeie-navigator care a concurat i╠én Campionatul Mondial de Raliuri (WRC).

Alex Filip, cel mai bine clasat pilot roma╠én din Campionatul European de Raliuri s╠Ži i╠én 2016, va lua startul i╠én acest weekend s╠Ži la ultima etapa╠ć din Campionatul Nat╠Žional.

Anul acesta Raliul Harghitei se va desfa╠ćs╠Žura pe asfalt s╠Ži tot aici Alex Filip a ca╠és╠Žtigat, alaturi de Bogdan Iancu cel de-al doilea titlu de campion nat╠Žional la doua╠ć rot╠Ži motrice.

ÔÇŁMa╠ć leaga╠ć amintiri foarte frumoase de aceasta╠ć etapa╠ć s╠Ži tocmai de aceea ma╠ć bucur ca╠ć avem ocazia sa╠ć iau din nou startul i╠én Raliul Harghitei unde voi concura cu modelul Renault Clio R3T prega╠ćtit de echipa TurboTehnics Cluj-NapocaÔÇŁ, a spus Alex Filip. La testele de prega╠ćtire pentru etapa de la Harghita, Alex Filip i╠éi va avea i╠én dreapta i╠én postura de copilot╠Ži pe Ca╠ćta╠ćlina Ponor, tripla╠ć campioana╠ć olimpica╠ć, s╠Ži pe Harry Dumitras╠Ž, fost ca╠ćpitan al nat╠Žionalei de rugby s╠Ži actualmente pres╠Žedintele Federat╠Žiei Roma╠éne de Rugby.

image
Alex Filip

 ÔÇŁAm i╠éncercat de multe ori sa╠ć fac un schimb de experient╠Ža╠ć cu sportivi din alte discipline s╠Ži sunt onorat ca╠ć i╠éi voi avea i╠én mas╠Žina╠ć ala╠ćturi de mine pe Ca╠ćta╠ćlina Ponor s╠Ži Harry Dumitras╠Ž. Nu s╠Žiu daca╠ć voi avea eu curaj sa╠ć urc pe ba╠érna╠ć dupa╠ć aceasta╠ć etapa╠ć, dar sigur mi-ar pla╠ćcea sa╠ć joc ma╠ćcar ca╠éteva minute i╠éntr-un meci de rugby ÔÇŁ, a mai spus Alex Filip.

Dupa╠ć podiumul din Grecia s╠Ži locul patru din Polonia unde a concurat i╠émpreuna╠ć cu Bogdan Iancu, Alex Filip va lua startul i╠én etapa de la Harghita ala╠ćturi de Mihaela Dobranici Beldie, un copilot cu experient╠Ža╠ć adunata╠ć i╠énclusiv pe probele din Campionatul Mondial de Raliuri. ÔÇŁ Sunt extrem de i╠énca╠éntata╠ć sa╠ć revin i╠éntr-o mas╠Žina╠ć de raliu. Chiar daca╠ć i╠én ultima perioada╠ć programul meu nu mi-a permis sa╠ć mai particip la competit╠Žii automobilistice, recunosc ca╠ć mi-a lipsit s╠Ži as╠Žteptam cu nera╠ćbdare acest moment i╠én care voi face din nou ceea ce i╠émi place foarte mult. Alex este un pilot rapid care a acumulat experient╠Ža╠ć i╠én competit╠Žii internat╠Žionale s╠Ži asta i╠émi da╠ć un plus de i╠éncredere. Chiar daca╠ć timpul de prega╠ćtire este foarte scurt sunt convinsa╠ć ca╠ć vom face un echipaj bunÔÇŁ, a precizat Mihaela Dobranici Beldie.

Raliul Harghitei va i╠éncepe joi, 6 octombrie cu startul festiv i╠én Piat╠Ža Marton Aron de la ora 20:00, urma╠énd ca vineri s╠Ži sa╠émba╠ćta╠ć sa╠ć se desfa╠ćs╠Žoare cele 12 probe speciale cu o lungime de 121,76 km.

Alex Filip si Bogdan Iancu sunt sust╠Žinut╠Ži in 2016 de Orange, Renault, Rombat Batteries, Michelin, BCR Leasing, Mobil 1 prin Star Lubricants si de partenerii tehnici ÔÇô Isostar si Gerble prin nutrivita.ro, Polar, Running Mag, Colina Motorsport, Felt bicycles, Hotel Hilton Sibiu, Ludicass Traduceri si Automobil Clubul Roma╠én.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png
collage ciuca popovici 2 jpg