Căzături în cascadă, Chavanel în galben

Ultima actualizare:

Etapa cu numărul 2 din Turul Franţei a fost agitată încă de la start, opt ciclişti iniţiind o evadare. Ei s-au distanţa treptat de pluton, având la mijlocul rundei un avans de peste cinci minute.

Apropierea de Spa, care a coincis şi cu parcurgerea unui traseu montan, cu trei căţărări de categoria a treia, a făcut ca Sylvain Chavanel să se desprindă. Mai mulţi rutieri au căzut, printre aceştia aflându-se şi Andy Schleck (Saxo Bank), unul dintre marii favoriţi la câştigarea "Marii Bucle" în acest an.

Chavanel a terminat primul etapa, preluând tricoul galben de la Fabio Cancellara (Saxo Bank). Acesta a ajuns la sosire cu majoritatea candidaţilor la victorie, fără ca la trecerea lor să schiţeze cea mai mică intenţie de sprint...

Mâine este programată etapa a 3-a, între Wanze şi Arenberg şi Porte du Hainaut, în lungime de 213 kilometri. Ea are un grad ridicat de dificultate din cauza suprafeţei de rulare: drumul este pavat cu dale, ceea ce poate cauza căzături. Despre această etapă spunea Armstrong, înainte de startul acestei ediţii, că poate provoca un carnaj... Nici Contador, deţinătorul titlului, nu este foarte încântat că va rula pe o asemenea suprafaţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net