Ce mari s-au f─âcut copiii lui Federer!

17 iulie 2017
simeon stalpnicul png
2017. Întreaga familie Federer a asistat la triumful acestuia

Elveţianul Roger Federer a scris o nouă pagină de istorie în tenisul mondial, cucerind al optulea titlu la Wimbledon. De data aceasta, bucuria regelui ierbii a fost mai mare, deoarece trofeul a fost obţinut sub privirile celor patru copii.

Roger Federer l-a ├«nvins cu 6-3, 6-1, 6-4 pe Marin Cilic ├«n final─â, a devenit primul juc─âtor de opt ori campion la Wimbledon, dar cu toate acestea privirile spectatorilor au fost atrase de cei patru copii ai elve┼úianului. Dac─â pentru gemenele Myla Rose ┼či Charlene Riva, care ├«n aceast─â lun─â ├«mplinesc 8 ani, acesta nu a fost primul trofeu londonez cucerit de tat─â sub ochii lor -au fost prezente ┼či la triumful din 2012 - pentru gemenii Leo ┼či Lennart, ├«n v├órst─â de 3 ani, a fost pentru prima dat─â.

simeon stalpnicul png
2012. Fetiţele au fost foarte încântate de victorie

To┼úi au urm─ârit cu mare aten┼úie festivitatea de premiere, fiind foarte ├«nc├ónta┼úi c├ónd, din c├ónd ├«n c├ónd Roger ├«i privea cu emo┼úie de pe iarb─â. Deocamdat─â, nici unul dintre copii nu ├«i calc─â pe urme. Fetele fac tenis doar de pl─âcere, dup─â cum a recunoscut Federer ├«ntr-un interviu, ├«n vreme ce b─âie┼úii nu par atra┼či de terenul de tenis dec├ót ├«n m─âsura ├«n care pot alerga printre picioarele tat─âlui lor. 

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg
image png