Cea mai emoţionantă imagine cu Simona Halep, după victoria de la Wimbledon 2019

image
Simona Halep ╚Öi-a ├«mbr─â╚Ťi╚Öat mama dup─â ce a ├«nvins-o pe Serena Williams

Simona Halep a c├ó┼čtigat finala turneulul de la Wimbledon, dup─â ce a ├«nvins-o pe Serena Williams, 6-2, 6-2, dup─â numai 55 de minute de joc. Iar Simona a avut aproape pe cele mai importante persoane din via╚Ťa ei cu care s-a ├«mbr─â╚Ťi╚Öat imediat ce a c├ó╚Ötigat jocul ├«mpotriva Serenei Williams.

Meciul a fost controlat autoritar de juc─âtoarea n─âscut─â acum 27 de ani ├«n Constan┼úa, Simona Halep. Cu o deplasare ├«n teren excep┼úional─â, dublat─â de o condi┼úie fizic─â irepro┼čabil─â, Simona a reu┼čit s─â o scoat─â din ritm pe mult mai titrata sa adversar─â, potrivit adev─ârul.ro

Dac─â anul trecut, la Paris dup─â triumful de la French Open ea a fugi ╚Öi ╚Öi-a ├«mbr─â╚Ťi╚Öat antrenorul, de aceast─â dat─â, Simona ╚Öi-a str├óns ├«n bra╚Ťe mama, iar imaginea a emo╚Ťionat o lume ├«ntreag─â. 

image
Simona Halep ╚Öi-a ├«mbr─â╚Ťi╚Öat mama dup─â ce a ├«nvins-o pe Serena WilliamsFoto Twitter

Simona Halep a dezv─âluit ├«naintea meciului c├ó╚Ötigat la Wimbledon c─â mama ei a fost cea care a sus╚Ťinut-o de la ├«nceput ╚Öi care ╚Öi-a dorit foarte mult s─â o vad─â juc├ónd la Wimbledon. 

ÔÇ×Mama mi-a zis c─â, dac─â vreau s─â fac ceva ├«n tenis, trebuie s─â joc o final─â la Wimbledon. Mul┼úumesc mult, mam─â! Mul┼úumesc p─ârin┼úilor, familiei, n-a┼č fi fost aici f─âr─â voiÔÇť, a declarat Halep la interviul acordat pe teren, dup─â ce a devenit campioan─â la Wimbledon.  

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
laura cosoi jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png
collage ciuca popovici 2 jpg