Cine o poate depăși pe Simona Halep în clasament. Două jucătoare sunt la o victorie distanță


    Simona Halep la Australian Open 2019FOTO: Guliver/ Gettyimages
Simona Halep la Australian Open 2019FOTO: Guliver/ Gettyimages

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open 2019 și asta înseamnă nu doar că România a rămas fără reprezentanți în concursul seniorilor, dar și că jucătoarea noastră poate pierde primul loc în clasamentul mondial WTA. Iată ce trebuie să se întâmple pentru ca acest lucru să nu se întâmple și Simona să înceapă,de lunea viitoare, săptămâna cu numărul 65 în fruntea ierarhiei.

În acest moment patru jucătoare au șansa de a urca pe primul loc în lume după terminarea Australian Open. Singura dintre ele care ar putea-o depăși în clasamentul live pe Simona chiar miercuri este cehoaica Petra Kvitova. Jucătoare care a etalat în acest an un tenis superb, ea va juca miercuri contra australiencei Ashleygh Barty, în sferturile de finală. Dacă va pierde, atunci viitorul lider mondial ar putea veni de pe jumătatea de tablou pe care s-a aflat și Simona.

Dacă joi Naomi Osaka o va învinge pe Elina Svitolina, atunci japoneza o va depăși, în același clasament live, pe jucătoarea noastră. Dacă ucraineanca se va impune, atunci ea va avea nevoie să ajungă în finală pentru a o depăși pe Halep.

În fine, Karolina Pliskova, adversara de joi a Serenei Williams, are și ea șansa ei de a trece pe primul loc, dacă va cuceri titlul.

Recapitulând,pentru a rămâne pe primul loc, Simona are nevoie ca Naomi Osaka și Petra Kvitova să piardă în sferturile de finală, Elina Svitolina în semifinale și Karolina Pliskova în finală. Dintre toate acestea, doar Pliskova a mai fost lider mondial WTA.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
cub Kirstie Alley
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg
Istvan Kovacs, Getty Images jpg
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg