Cristina Neagu: ”2015 a fost anul meu”

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu
Cristina Neagu

România a câștigat meciul cu Polonia, pentru bronzul mondial, 31-22. Iată declarațiile la ”cald” făcute de eroinele noastre și de selecționerul Tomas Ryde.

Oana Manea: ”Când am plecat la drum nu ne gândeam că vom obține o medalie. După grupe mulți nu ne-au dat șanse, dar noi am fost unite și am mers până la capăt. Am vorbit între noi și am zis că dacă ne ajutăm și suntem o echipă nu avem cum să nu câștigăm. Noi ar fi trebuit să jucăm finala mare. Am avut încredere în noi, meciul cu Norvegia a fost cel mai greu al nostru”.

Cristina Neagu: ”Este o mare performanță pentru handbalul românesc. Dacă en aducem aminte câte șanse ne dădeam la începutul mondialului, rezultatul este perfect. Am jucat foarte bine azi, nu am dat nicio șansă Poloniei. Sunt foarte mândră și fericită că joc cu aceste fete, că sunt antrenată de niște oameni incredibili și le mulțumesc tuturor celor care ne susțin indiferent de rezultate. În urmă cu patru ani am vorbit cu Cristina Vărzaru și i-am spus că 2015 va fi anul meu. Am câștigat Liga Campionilor cu echipa de club, o medalie incredibilă cu națională și sunt extrem de fericită. Nu am cuvinte”, a spus Neagu.

Paula Ungureanu: ”M-am antrenat an de an și zi de zi pentru această medalie. Am crezut că putem lua o medalie. Sunt foarte mândră de tot ce am realizat aici. Cel mai frumos moment a fost meciul cu Brazilia, când nimeni nu ne dădea nicio șansă și noi am câștigat”.

Tomas Ryde:” Sunt foarte fericit, nu există alt sentiment mai frumos. Sunt âncântat că am luat o edalie pentru România”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net