Simona Halep, surpriză mare de Dragobete. A uimit pe toată lumea

Ultima actualizare:

Suspendată provizoriu din cauza scandalului de dopaj în care a fost implicată în toamna trecută, Simona Halep a ratat participarea la turneele de la Doha și Dubai, care se dispută an de an în această perioadă. Așa că a stat acasă de Dragobete, prima dată după mulți ani.

Simona Halep, surpriză mare de Dragobete
Simona Halep, surpriză mare de Dragobete

Numai că Simona Halep a fost liberă acasă de Dragobete chiar în momentul în care a rămas singură, pentru că după divorțul de Toni Iuruc, survenit spre finalul anului trecut, ea nu și-a refăcut viața. Așa că în loc să meargă la un restaurant stilat și să sărbătorească alături de persoana iubită, ea a preferat să meargă în locul unde se simte cel mai bine pe lume: la o bază sportivă unde se joacă tenis. 

Conform prosport.ro, ea a fost vineri spectator la lux la turneul pentru juniori și junioare Tennis Europe, care are loc în aceste zile la complexul sportiv Pescariu Sports & Spa din București. Acolo unde a urmărit câțiva dintre viitorii campioni ai „sportului alb”. Unii dintre ei, cei mai curajoși, au îndrăznit să-i ceară să facă și câte o fotografie cu ei. Iar croata Nika Cakarun a postat-o prima pe Instagram. Explicația nu mai are nevoie de nici un comentariu: „Am făcut poză cu o legendă a tenisului! Mă pregătesc pentru meciul din semifinalele turneului Tennis Europe de la București”.

Simona Halep, alături de Nika Cakarun (FOTO: Instagram)
Simona Halep, alături de Nika Cakarun (FOTO: Instagram)

Simona Halep încă își pregătește apărarea în cazul de dopaj

În ceea ce privește audierea în cazul de dopaj în care a fost implicată de la US Open încoace, Simona se tot pregătește pentru ea, însă pare că nimeni nu știe exact când va avea loc. Cert e că avocații ei au găsit câteva „portițe de scăpare” prin care speră să îmbuneze cumva judecătorii, astfel încât Halep să primească o suspendare minimă. Cert e că, așa cum spun regulamentele, din perioada de suspendare definitivă va fi scăzută perioada în care sportivul a fost suspendat provizoriu. Astfel că și dacă va primi șase luni, de exemplu, ea va sta propriu-zis doar una. 

Cert este că, fiind în afara terenului de joc, Simona Halep s-a prăbușit în clasamentul mondial. Ea ocupă acum locul 18 în clasamentul WTA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net