Daria Silișteanu, în vârstă de doar 15 ani, campioană la 100m spate la Campionatul European de înot de la Vilnius

Daria Silișteanu, în vârstă de doar 15 ani, a câștigat proba de 100m spate la Campionatul European de înot de la Vilnius. Cu un timp excepțional de 01:00.72, tânăra sportivă a stabilit un nou record național pentru categoria sa de vârstă.

Daria Silișteanu. Foto: arhiva personală.
Daria Silișteanu. Foto: arhiva personală.

Performanță remarcabilă și record național

Daria Silișteanu, în vârstă de 15 ani, tocmai a câștigat proba de 100m spate la Campionatul European de înot de la Vilnius (01:00.72)”, a anunțat Academia de înot Dinamo, confirmând astfel rezultatul excepțional obținut de sportivă. Timpul înregistrat nu doar că a stabilit un nou record național la categoria de vârstă 15 ani, dar reprezintă și al doilea cel mai bun timp din istorie realizat de către o înotătoare din România, după Diana Mocanu.

Performanța Dariei Silișteanu la Vilnius este un semn clar al ascensiunii sale în lumea înotului internațional. La doar 15 ani, ea a demonstrat o maturitate și o tehnică impresionantă, cucerind atât inimile fanilor, cât și respectul adversarilor. Cu fiecare competiție, Daria își consolidează poziția de una dintre cele mai promițătoare tinere talente din sportul românesc.

„Suntem extrem de mândri de Daria"

Succesul Dariei a fost întâmpinat cu entuziasm și mândrie de către comunitatea sportivă din România. Antrenorii și colegii de la Academia de înot Dinamo au felicitat-o pentru această realizare, subliniind dedicarea și munca asiduă pe care le-a investit în pregătirea sa.

Suntem extrem de mândri de Daria și de performanțele sale. A demonstrat că prin muncă și pasiune se pot atinge rezultate extraordinare. Este un exemplu pentru toți tinerii înotători”, a declarat antrenorul său principal.

Cu un palmares în continuă creștere și o atitudine dedicată, Daria Silișteanu este pregătită să cucerească noi culmi în cariera sa sportivă. Câștigarea probei de 100m spate la Campionatul European de la Vilnius este doar începutul unui drum promițător, iar întreaga țară îi urmărește cu interes și speranță evoluțiile viitoare.

Victoria Dariei Silișteanu la Campionatul European de înot de la Vilnius marchează un moment important în cariera sa și în istoria înotului românesc. Cu un nou record național și o performanță de excepție, tânăra sportivă dovedește că are potențialul de a deveni una dintre cele mai mari înotătoare din România. Felicitări, Daria, și mult succes în continuare!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Monica Niculescu si Gabriela Ruse (Facebook) jpg
Otelul Craiova (Sportpictures) jpg
gica hagi facebook jpeg
maldini daniel epa efe h 57194207 jpeg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
mircea lucescu facebook jpg
David Popovici (Sportpictures) jpg
PAOK Salonic FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net