David Popovici renunță la Instagram! Ce mesaj a transmis fanilor

David Popovici, înotătorul care a făcut istorie la Campionatul Mondial de la Budapesta și a reușit să obțină cinci medalii la Campionatul European de Juniori de la Otopeni, a luat o decizie neașteptată! 

image
David Popovici renunță la Instagram pentru o perioadă

David Popovici se bucură de o popularitate aflată în ascensiune, de când a reușit să obțină medaliile de aur la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta.

Numele sportivului apare zilnic pe site-urile din mediul online, iar social media abundă în content în strânsă legătură cu înotătorul. În aceste condiții, sportivul a decis că a sosit momentul să se detașeze de tot ce înseamnă interacțiune în mediul online.

Citește și: Ce a făcut David Popovici câștigați din sport 

Joi, 14 iulie, David Popovici și-a anunțat prietenii de pe Instagram că intenționează să ia o pauză de la social media. În plus el a subliniat că cei care vor să îl contacteze, știu prea bine unde îl pot găsi! 

În luna iunie, David Popovici a obținut două medalii de aur la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta, iar în iulie și-a trecut în palmares încă cinci medalii pe care le-a obținut în cadrul Campionatului European de juniori care a avut loc la Otopeni. Pentru performanțele sale formidabile, David Popovici a fost recompensat cu sume impresionate de bani, pe măsura muncii depuse. 

Vezi și: Universitatea din Timișoara îl dorește ca student pe David Popovici

David Popovici are o agendă încărcată 

Aflat în atenția tuturor, David Popovici pare să simtă nevoia să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor pentru a se regrupa și relaxa. Lucru normal, de altfel, dacă ținem cont că urmează un nouă competiție importantă pentru el! 

Se anunță o vară plină din punct de vedere competițional pentru David Popovici. Între 11 și 17 august, David va participa la Campionatele Europene de seniori desfășurate la Roma, iar între 30 august și patru septembrie el va fi prezent la Lima pentru a participa la Campionatele Mondiale de juniori.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
Dorian Popa
FotoJet (1) jpg
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Nicolae Dica, Sportpictures jpg
David Popovici, EPA jpg
Simona Halep, Getty jpg
David Popovici, EPA jpg
Alessia Raiciu 3 webp
Emil Sandoi si Daniel Pancu, selectionerii Romaniei de tineret jpg