David Popovici renunță la Instagram! Ce mesaj a transmis fanilor

David Popovici, înotătorul care a făcut istorie la Campionatul Mondial de la Budapesta și a reușit să obțină cinci medalii la Campionatul European de Juniori de la Otopeni, a luat o decizie neașteptată! 

David Popovici renunță la Instagram pentru o perioadă
David Popovici renunță la Instagram pentru o perioadă

David Popovici se bucură de o popularitate aflată în ascensiune, de când a reușit să obțină medaliile de aur la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta.

Numele sportivului apare zilnic pe site-urile din mediul online, iar social media abundă în content în strânsă legătură cu înotătorul. În aceste condiții, sportivul a decis că a sosit momentul să se detașeze de tot ce înseamnă interacțiune în mediul online.

Citește și: Ce a făcut David Popovici câștigați din sport 

Joi, 14 iulie, David Popovici și-a anunțat prietenii de pe Instagram că intenționează să ia o pauză de la social media. În plus el a subliniat că cei care vor să îl contacteze, știu prea bine unde îl pot găsi! 

În luna iunie, David Popovici a obținut două medalii de aur la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta, iar în iulie și-a trecut în palmares încă cinci medalii pe care le-a obținut în cadrul Campionatului European de juniori care a avut loc la Otopeni. Pentru performanțele sale formidabile, David Popovici a fost recompensat cu sume impresionate de bani, pe măsura muncii depuse. 

Vezi și: Universitatea din Timișoara îl dorește ca student pe David Popovici

David Popovici are o agendă încărcată 

Aflat în atenția tuturor, David Popovici pare să simtă nevoia să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor pentru a se regrupa și relaxa. Lucru normal, de altfel, dacă ținem cont că urmează un nouă competiție importantă pentru el! 

Se anunță o vară plină din punct de vedere competițional pentru David Popovici. Între 11 și 17 august, David va participa la Campionatele Europene de seniori desfășurate la Roma, iar între 30 august și patru septembrie el va fi prezent la Lima pentru a participa la Campionatele Mondiale de juniori.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net