Din cauza lui Djokovic, tragerea la sorți a Australian Open a fost amânată

Australienii par oameni liniștiți și mereu cu zâmbetul pe buze, dar când își pun în cap să se încurce singuri în bunătatea lor, iese un talmeș-balmeș. Cazul Novak Djokovic stă mărturie. După ce timp de 8 zile nu au fost în stare să ia o decizie în cazul său, să spună clar dacă poate rămâne sau nu în țară, acum au amânat și tragerea la sorți a Australian Open, tot din acest motiv.

Novak Djokovic a dat peste cap tot turneul de la Melbourne (FOTO: Guliver/ Getyimages)
Novak Djokovic a dat peste cap tot turneul de la Melbourne (FOTO: Guliver/ Getyimages)

Tragerea la sorţi era programată la ora locală 15.00 (ora 06.00 - ora României), dar a fost amânată fără a fi oferite inițial detalii despre când va avea loc. La tragerea la sorţi, sârbul Novak Djokovic era principal favorit, însă momentan se aşteaptă decizia Ministerului Imigraţiei referitoare la viza sa. Tocmai de aceea, organizatorii nu au știut ce să facă, pentru a nu da peste cap apoi tabloul. După o așteptare inutilă de 75 de minute, tragera la sorți a început la ora 7.15, ora României. În cursul zilei, sârbul s-a antrenat normal pe terenurile de la Melbourne.

Novak Djokovic s-a aflat pe tabloul principal, urmând să fie scos de acolo dacă autorităţile australiene decid o nouă anulare a vizei de intrare în ţară a tenismenului. O decizie finală e aşteptată orele următoare, după ce avocaţii jucătorului au depus noi documente în acest caz, informează presa australiană.

Novak Djokovic a recunoscut, miercuri, că s-a întâlnit cu un jurnalist când ştia că are Covid-19, descriind acest fapt drept o "eroare de judecată". Însă el a afimat că nu ştia că este pozitiv atunci când a premiat copiii de la academia lui din Belgrad, la o zi după data testului său PCR. Cât priveşte declaraţia prezentată autorităţilor australiene înainte de sosirea în ţară, referitoare la faptul că nu călătorise în afara Serbiei anterior, aceasta a fost completată greşit de agentul său, a adăugat Djokovic.

Novak Djkovic a câştigat apelul la decizia autorităţilor federale australiene de a-i anula viza de intrare în ţară, datorită unui viciu de procedură, dar nu este sigur că va juca la Australian Open, deoarece ministrul Imigraţiei din statul de la Antipozi poate decide din nou că sârbul trebuie să părsească ţara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net