Dinamovistul Bărbuliceanu i-a salvat viața băimăreanului Cristian Dinis

Gesturile făcute de bucureștean i-au alarmat atât de oamenii de la ambulanța prezentă la stadionul ”Arcul de Triumf” din Capitală, cât și pe arbitrul Cristian Răduță. Dinis a fost transportat pe targă pe margine terenului după ce și-a revenit. El a suferit o comoție, însă accidentarea nu a fost, din fericire, atât de gravă pe cât s-a crezut.

Întrebat ce s-a întâmplat, Adrian Bărbuliceanu a declarat după meci: ”Eram lângă el și l-am văzut că nu mai dă semne de viață după ce a căzut la pământ. Am făcut semne spre doctorul formației oaspete. L-am întos pe o parte, așa cum am văzut că se procedează în astfel de situații. Este normal să procedăm așa. Până la urmă, chiar dacă era un jucător de la echipa adversă, tot un coleg de joc îmi este”.

Gestul dinamovistului a fost remarcat și de antrenorul lui CSM Baia Mare, Eugen Apjok, dar și de cel al grupării bucureștene, Ștefan Demici.

Chiar la debutul întâlnirii de ieri, dinamovistul Marius Mamoc s-a accidentat destul de grav - a suferit o entorsă, piciorul lui drept fiind imobilizat. El nu a mai putut continua meciul.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Cappadocia
Toma Petcu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali