Djokovic, bătut la biliard de un român!


    Novak Djokovic şi Victor  Ioniţă au jucat biliard  la Indian Wells, ca pe  vremea când se antrenau  împreună în Italia
Novak Djokovic şi Victor Ioniţă au jucat biliard la Indian Wells, ca pe vremea când se antrenau împreună în Italia

Prietenia dintre liderul clasamentului mondial, Novak Djokovic, şi românul Victor Ioniţă (565 ATP) nu este una de faţadă ci e chiar foarte serioasă şi frumoasă. Zilele trecute, cei doi au petrecut aproape două ore împreună la Indian Wells, jucând biliard şi depănând amintiri din vremea când sperau să calce pe urmele idolilor lor.

„Am jucat biliard. Se descurcă binişor, dar l-am învins! L-am provocat şi la un golf zilele astea, să vedem cum se descurcă şi la sportul ăsta. Nu ştiu dacă va avea timp, dar provocarea rămâne valabilă pentru săptămâna viitoare, la Miami, dacă aici nu reuşim", ne-a declarat Victor Ioniţă.

Evident, la biliard fondul sonor a fost melodia „Senzaţii", a celor de la Sistem, pe care Nole a învăţat-o de la Ioniţă acum mulţi ani. "Am cântat împreună începutul melodiei, pe care l-a ştiut perfect! Ne-am distrat la greu, ca pe vremuri", ne-a mai spus Victor.

În urmă cu mulţi ani, Djokovic şi Ioniţă au fost colegi de apartament şi s-au antrenat mult timp împreună la acelaşi club din Italia. S-au revăzut la Australian Open, în ianuarie.

Reîntâlnirea a fost emoţionantă pentru amândoi: „Cum m-a văzut, m-a şi luat în braţe. În ciuda faimei, a rămas acelaşi om de treabă pe care l-am cunoscut cu mulţi ani în urmă", mărturisea atunci Ioniţă.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
Prințul Harry jpg
cub horoscop iertare png
mihai bendeac jpg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
chocoflan jpeg
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg