Drogatul Fury se joacă de-a retragerea

Ultima actualizare:

    Tyson Fury are mari probleme  cu viaţa extrasportivă
Tyson Fury are mari probleme cu viaţa extrasportivă

Tyson Fury îşi pregătea întoarcerea şi se spera la o luptă cu Anthony Joshua, campionul greilor. Dar, “Regele Ţiganilor” a anunţat pe reţelele de socializare că şi-a încheiat cariera. Apropiaţii lui spun că nu va renunţa.

Fury a fost numărul unu la categoria grea, timp de aproape un an, învingându-l pe celebrul Vladimir Kliciko. Dar a picat un test antidoping, s-a descoperit că se droga cu cocaină şi şi-a pierdut centurile. A recunoscut problema şi a povestit că a fost de multe ori în pragul sinuciderii.

În ultimul timp, părea că s-a reabilitat şi chiar reluase antrenamentele intense, zvonindu-se de un duel cu Anthony Joshua, actualul campion. Dar, Fury, autointitulat “Regele Ţiganilor”, a şocat recent cu un anunţ public.

“Am fost binecuvântat şi am realizat tot ceea ce se putea în box. Am fost epic şi le mulţumesc fanilor care au crezut şi au fost lângă mine până la capăt. Acum e sfârşitul”, a scris el pe o reţea de socializare.

Tyson nu a uitat însă să-i atace şi pe unchiul său, Peter, şi pe managerul Mick Hennessey, care au fost la sala de antrenament şi s-au întâlnit cu promotorul lui David Haye, boxerul considerat cel mai mare duşman al “Regelui Ţiganilor”.

“Nu pot să cred să aţi fost în mizeria aia. Aţi sărit în pat cu duşmanul. Sunt dezamăgit de voi”, a încheiat Tyson.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net