Ea e cea mai sexy halterofilă din lume! Are doar 56 kg, dar e la fel de puternică precum un bărbat

Japoneza Hikaru Komiyama (30 de ani), care și-a câștigat porecla „Little Beast” („Mica Bestie”), e plina de mușchi și este considerată cea mai sexy halterofilă din lume. Ru, așa cum o alintă admiratorii săi, are o armată de fani pe rețelele sociale, acolo unde publică numeroase fotografii și videoclipuri din timpul antrenamentelor sale.

Hikaru Komiyama arată incredibil (Foto: Instagram)
Hikaru Komiyama arată incredibil (Foto: Instagram)

Hikaru Komiyama are 56 de kg și e plină de mușchi

 Pentru că este foarte frumoasă, Hikaru Komiyama, care locuiește în SUA, a cochetat și cu modellingul, apărând în diverse reviste sportive. Cu toate acestea, Ru spune că i-a fost foarte greu să își accepte corpul.

„Mi-a luat mult timp să îmi iubesc celulita și «defectele». Este important să ne iubim corpul și să avem o relație sănătoasă cu mâncarea”, a mărturisit sportiva, potrivit tabloidului britanic Daily Star. Deși are doar 56 de kg, Hikaru poate să ridice de două, chiar și de trei ori greutatea sa corporală.

În urmă cu trei ani, a fost implicată într-un accident rutier

Ultimii ani au fost grei pentru Hikaru Komiyama, care s-a confruntat cu necazuri unul după altul. Ru scris despre asta într-o postare emoționantă pe Instagram, luna trecută.

 „Să țin pasul cu sănătatea mea mintală a fost o luptă grea. Aceasta a fost prima mea pregătire de la rănirea coloanei vertebrale din accidentul de mașină din 2020.

Și aceia dintre voi care sunteți aici de puțin timp au văzut că am început recent să mă antrenez, după ce am primit în sfârșit ordinul de restricție acordat împotriva abuzatorului meu. De la corpul meu care se ajustează la problemele hormonale, după ce mi-am scos steriletul, până la doliul din familie cauzat de cancer, la nopți nedormite...am plâns foarte mult!

Dar sunt recunoascătoare oamenilor care m-au sprijinit și m-au ajutat să îmi țin în frâu obiceiurile nesănătoase”, a mărturisit  Hikaru Komiyama. „Mica Bestie” are peste 340.000 de fani pe Instagram și publică des videoclipuri de la antrenamentele ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net