EXCLUSIV Cea mai dulce aniversare!

Rivali la Australian Open, Tecău şi Mergea sunt parteneri în echipa de Cupa Davis
Rivali la Australian Open, Tecău şi Mergea sunt parteneri în echipa de Cupa Davis

Florin Mergea a avut cea mai frumoasă zi de naştere posibilă. Ieri, chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani, a obţinut cea mai mare victorie a carierei. Apoi, a primit un tort din partea soţiei, Daiana, chiar în complexul de la Australian Open.

Pentru Florin Mergea ziua în care a împlinit 30 de ani nu va fi uitată niciodată. Pentru că, alături de partenerul său, britanicul Dominic Inglot, a reuşit să învingă cea mai valoroasă pereche de dublu a tuturor timpurilor, cea formată din gemenii americani Bob şi Mike Bryan. Mergea şi Inglot s-au impus cu scorul de 7-6, 6-3 în faţa liderilor clasamentului mondial şi s-au calificat în sferturile de finală ale primului turneu de Grand Slam al anului! 


    Florin Mergea şi Dominic Inglot joacă împreună din septembrie 2014
Florin Mergea şi Dominic Inglot joacă împreună din septembrie 2014

La puţin timp după această victorie istorică, Florin Mergea a fost sărbătorit de soţia sa, Daiana, care s-a pregătit din timp cu tort, lumânări şi şampanie: “Am comandat un tort, care a venit după meciul câştigat. Şampania şi lumânările le cumpărasem cu o zi înainte. Indiferent de rezultat l-am fi serbat pe Florin de ziua lui, dar acum totul este absolut perfect“, ne-a declarat, în exclusivitate, Daiana, de la Melbourne. Pentru cei care nu ştiu, Daiana (28 de ani) este soţia lui Florin din 2009 şi ea este, de fapt, cea de la care a pornit totul în această nouă aventură a lui Florin în tenisul mondial. De altfel, Florin Mergea a şi reconfirmat, azi, pe pagina de Facebook, acest lucru: “Adevărul este că nu aş fi aici fără soţia mea. Am învins cea mai bună echipă din istorie şi sincer, toate mesajele de felicitări ar trebui să meargă spre ea. Eu am fost pe teren dar ea a fost şi este scânteia de care am avut mereu nevoie”, a scris Florin pe pagina de Facebook. 

Florin Mergea şi Dominic Inglot joacă împreună din septembrie 2014
Florin Mergea şi Dominic Inglot joacă împreună din septembrie 2014

În sferturile de finală ale Australian Open, Florin Mergea se va afla faţă în faţă cu fostul său partener din vremea junioratului, Horia Tecău. Acesta din urmă a ajuns în sferturile de finală după ce, alături de olandezul Jean Julien Rojer, a învins cu scorul de 3-6, 7-5, 7-6 perechea Eric Butorac/ Sam Groth. Mergea şi Tecău au fost consideraţi cuplul de aur al tenisului românesc în vremea junioratului, când au cucerit două titluri de dublu la Wimbledon şi au jucat o finală la Australian Open. Apoi, drumurile li s-au despărţit, a existat chiar şi un mic scandal între ei, dar acum, din fericire pentru tenisul românesc, totul a revenit la normal. Cei doi se antrenează împreună în ţară şi reprezintă punctul forte al echipei de Cupa Davis.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg