Familia lui Schumacher îi vinde mașina să facă rost de bani pentru tratament

Ultima actualizare:

    Aşa arată maşina pe  care Schumacher  a condus-o ani la rând
Aşa arată maşina pe care Schumacher a condus-o ani la rând

Unul dintre autoturismele preferate ale lui Michael Schumacher, un Mercedes E 55 AMG, a apărut pe site-ul unui dealer auto din Berlin, preţul fiind de 119.950 de euro. Familia încearcă să vândă maşina pentru tratamentul fostului campion de Formula 1.

„Schumi” a scris istorie în Formula 1, dar soarta multiplului campion mondial avea să se schimbe radical în iarna lui 2013. Aflat la schi, a căzut şi a suferit un puternic traumatism cranian şi o hemoragie cerebrală. A fost indus în comă artificială, a suportat mai multe operaţii, a fost mutat în cele mai bune clinici, iar acum se află acasă, acolo unde s-a amenajat un adevărat spital şi o armată de medici, terapeuţi şi asistente se ocupă de el. Bineînţeles, totul costă foarte mult, până acum familia cheltuind în jur de 20 de milioane de euro. Soţia lui Schumacher, Corinna, a vândut deja două case de vacanţă şi avionul privat al fostului star al Formulei 1, acum venind rândul maşinilor. 

Un dealer din Berlin a scos recent la vânzare un Mercedes E 55 AMG, una dintre preferatele lui„Schumi”. Automobilul e fabricat în 1998, are 198.000 de kilometri parcurşi şi are dotări de top, de la tapiţerie de piele şi până la scaunele reglabile electric. Pe bord tronează şi o emblemă a celor de la Ferrari, echipa pentru care a concurat mult timp Schumacher, iar pe scaunul din dreapta e un bust al său. Preţul este de 119.950 de euro, iar pentru fani este o adevărată investiţie. Cu banii încasaţi, familia germanului va achita aproape întreaga factură pentru o săptămână de tratament, având în vedere că suma pentru ca ex-vedeta F1 să supravieţuiască se ridică la 175.000 de euro la fiecare şapte zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net