Fiica lui Stoican, antrenamente cu un campion mondial

Ultima actualizare:

    Lorenna Stoican
Lorenna Stoican

Lorenna, fiica fostului antrenor dinamovist Flavius Stoican, a moștenit de la părintele său pasiunea pentru sport, ea practicând cu succes handbalul la CSM București.

Sportiva în vârstă de 18 ani combină antrenamentele echipei de club cu cele de fitness și recuperare sportivă, supervizate de Florin Neby, multiplu campion european și mondial la gimnastică aerobică. ”Pentru a atinge performanța în sport, este nevoie de disciplină, seriozitate, coordonare și echilibru. Alimentația sănătoasă este esențială, la fel precum tonifierea corpului și pierderea surplusului de kilograme. Lorenna este pregătită să intre în programul nostru intensiv BecomeFit, care înseamnă patru săptămâni de antrenamente, cu trei ședințe pe săptămână de câte o oră, împreună cu un plan alimentar adaptat, analiză corporală la începutul și sfârșitul programului, consultanță cu nutriționist și testarea capacității la efort”, a spus antrenorul Florin Neby. 

Fostul jucător și tehnician al lui Dinamo, Flavius Stoican, este nelipsit de la antrenamentele și meciurile fiicei sale, căreia i-a insuflat dorința de a ajunge numărul 1 în handbalul feminin. "Lorenna și tatăl său au o relație excelentă, se stimulează unul pe celălat și sunt la curent cu tot ce se întâmplă în carierele lor sportive. În familia noastră, se vorbește despre fotbal și handbal de dimineață până seara", a povestit Maria, soția lui Stoican.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Neagu jpg
image
image
image
image
image
image
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net