Filmul lui Ilie Năstase, lăudat chiar și la Festivalul de la Cannes

Documentarul „Nasty”, cel dedicat fabuloasei cariere a tenismenului Ilie Năstase și a incredibilei și controversatei sale vieți, a avut în seara zilei de vineri, 23 mai, premiera mondială în cadrul secțiunii „Proiecții Speciale” din programului oficial al celei de-a 77-a ediții a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

banner ilie nastase png

Nasty, „singurul film românesc care nu e în competiția oficială a festivalului” după cum a glumit Tudor Giurgiu, a fost foarte bine primit de o sală plină.

La sfârșitul proiecției, spectatorii s-au ridicat în picioare și i-au aplaudat generos minute în șir pe Ilie Năstase și echipa filmului, iar Thierry Fremaux, delegatul general al festivalului, a vorbit elogios despre film și eroii săi.

Nasty se bucură deja de succes și conform spuselor lui Tudor Giurgiu, Compania franceză Goodfellas a început deja să vândă filmul în toată lumea, s-au semnat deja acorduri pentru Canada, Italia, Australia și Orientul Mijlociu.

Alături de echipa filmului, Ilie Năstase a fost însoțit pe covorul roșu de Ion Țiriac, Virginia Ruzici, Henri Leconte, Boris Becker, Mansour Bahrami, și președintele ATP, Andrea Gaudenzi. Nu a lipsit nici soția lui Ilie Năstase, Ioana.

Probabil că dacă turneul de tenis de la Roland Garros nu ar începe peste doar câteva zile, mulți dintre jucătorii și jucătoarele de tenis aflați deja la Paris ar fi venit să vadă filmul.

Ei, și deopotrivă noi toți, îl vom putea urmări din comoditatea fotoliului din propria sufragerie, întrucât de sâmbătă, 25 mai, filmul „Nasty” va fi lansat în Europa pe rețeaua de streaming Max (fosta HBO Max).

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
Nicolae Stanciu (Sportpictures) jpg
Simona Halep (Sportpictures) jpg
Andrei Burca (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Marius Marin (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu (Facebook) jpg
Germania Scotia (EPA) jpg
Edi Iordanescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net