Fiul lui Michael Shumacher, ”student” la Ferrari


    Mick SchumacherFOTO: Guliver/ Gettyimages
Mick SchumacherFOTO: Guliver/ Gettyimages

Fiul lui Michael Schumacher, Mick, va duce tradiția familiei mai departe. El a fost cooptat în echipa de perfecţionare a tinerilor piloţi ai lui Ferrari, iar de aici până la semnarea unui contract cu scuderia italiană la care tatăl său a scris istorie nu mai este decât un pas.

În vârstă de 19 ani, Mick Schumacher este unul dintre piloții de mare perspectivă din automobilismul mondial. Campion european la Formula 3 anul trecut, el va concura în 2019 în Formula 2, anticamera categoriei regină. La Academia Ferrari, el va avea colegi doi urmași ai unor celebri piloți de Formula 1: francezul Giuliano Alesi, fiul fostului pilot Jean Alesi şi brazilianul Enzo Fittipaldi, nepotul lui Emerson, dublu campion mondial de Formula 1 în 1972 şi 1974.

Dacă veștile din partea fiului sunt foarte fericite, nu același lucru se poate spune și despre știrile care vin din jurul septuplului campion mondial Michael Schumacher. Acesta se află în continuare în procesul de recuperare de după accidentul de schi suferit acum cinci ani și nimeni nu știe când își va reveni.

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
simona gherghe jpg
foto1 bugetarib jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg