Fostul boxer Carlos Baldomir, condamnat la 18 ani de închisoare. Și-a agresat sexual fiica de 7 ani


    Carlos Manuel Baldomir este un fost boxer profesionist argentinianFoto: Getty
Carlos Manuel Baldomir este un fost boxer profesionist argentinianFoto: Getty

Caz cutremurător în lumea sportului! Celebrul boxer Carlos Baldomir, fost campion WBC la categoria welter, a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru că și-a agresat sexual fiica. Argentinianul și-a aflat sentința miercuri (31 iulie).

Fiica lui Carlos Baldomir avea doar 7 ani la momentul agresiunilor. În vârstă de 48 de ani, fostul boxer se afla în arest preventiv încă din noiembrie 2016. Procurorii au cerut condamnarea lui la 20 de ani de închisoare. El a fost găsit vinovat de abuz și agresiuni sexuale asupra fiicei lui, fapte care s-au petrecut între anii 2012-2014, relatează tabloidul britanic The Sun.

Procesul lui Carlos Baldomir a avut loc cu ușile închise

Procesul a început pe 25 iulie, în orașul argentinian Santa Fe, iar în sala de judecată nu a avut voie să intre nimeni în afară de acuzat, avocatul său, procurorii și judecătorul. Asta pentru că fostul boxer s-a comportat extrem de agresiv cu jurnaliștii, iar poliția a fost nevoită să ia măsuri. Carlos Baldomir își va ispăși pedeapsa în închisoarea Coronda din Santa Fe. 

Carlos Baldomir este un fost boxer profesionist care a concurat între 1993 și 2014. a fost deținătorul centurii WBC la categoria Welter în 2006, timp de zece luni. Argentinianul s-a retras din activitatea în urmă cu cinci ani. Recordul său la meciurile de box e de 49 de victorii și 16 înfrângeri din cele 71 de lupte la care a participat.

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg