Gafă de Oscar la meciul de rugby România - Georgia. Trofeul a fost oferit greşit!

simeon stalpnicul png
Rugbyştii români au câştigat trofeul datorită victoriei directe cu Georgia

Meciul de rugby România - Georgia (8-7) disputat duminică la Bucureşti a fost urmat de o greşeală organizatorică de proporţii, de genul celei petrecute recent la decernarea premiilor Oscar, atunci când câştigătorul a fost anunţat greşit.

Imediat dupa meci, oficialii Rugby Europe au declarat Georgia câştigătoare a competiţiei din 2017, deşi cele două naţionale au avut acelaşi număr de puncte (19), în favorea gruzinilor stând esaverajul superior.

Adversarii noştri s-au bucurat însă degeaba, pentru că organizatorii au consultat regulamentul şi s-au răzgândit, atribuind trofeul României.

Pentru a explica unde s-a produs confuzia, Rugby Europe a postat un comunicat pe site-ul oficial: ''Ultimul meci dintre România și Georgia a decis câştigătoarea Rugby Europe Championship 2017. Ca urmare a victoriei cu 8-7 a României, clasamentul pe site a fost modificat automat, incluzând o eroare cu consecințe asupra situaţiei de fapt, trofeul fiind înmânat Georgiei. Respectând regulile competiţiei, dacă două sau mai multe echipe au același număr de puncte, cea mai bine clasată va fi echipa cu cele mai multe puncte în meciurile directe. Dacă în competiție se joacă un singur meci între echipe, atunci echipa care câştigă meciul este cea mai bună. Aşadar, România este câştigătoarea REC 2017 datorită victoriei împotriva Georgiei''.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Joe Biden FOTO Profimedia
hipertensiune pexels com jpg
image
image
image
image
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg
Simona Halep, EPA jpg
Mihaela Evi, antrenoare de handbal. Foto: colaj - Facebook
dinamo supercupa castigatoare jpg