Gergo Szabo îşi va apăra trofeul la Sibiu Rally Show

Gergo Szabo, pilotul Jack Daniels Rally Team, este primul campion care şi-a anuntat prezenţa la Dementor Rally Show, competiţie care încheie sezonul 2010 din Campionatul Naţional de Raliuri. După ce şi-a apărat titlul naţional în Raliul Iaşiului, Gergo Szabo este pregătit să repete, la Sibiu, performanţa din 2009, când a devenit „Campionul Campionilor".

„Vin la Sibiu pentru spectacol. Voi face show pentru iubitorii de raliu din Sibiu, pentru sponsorii mei, pentru prieteni şi pentru toţi cei care m-au susţinut de când vin în România. Sibiu Rally Show este un eveniment drag mie şi de aceea voi fi prezent şi în acest an", a spus Gergo Szabo, dublu campion naţional de raliuri în România.

Dementor Rally Show, competiţie ajunsă la ediţia a şasea, se va desfăşura anul acesta în perioada 5 - 6 noiembrie şi, în premieră, vor fi acceptaţi piloţii de la toate grupele din Campionatul Naţional de Raliuri. Vineri, în prima zi de spectacol, sunt programate întrecerile dintre cei care concurează pe maşini Dacia Logan şi piloţii de la grupele H şi K, startul fiind programat pentru ora 14:00, iar sâmbătă, 6 noiembrie, în cea de-a doua zi, se vor da luptele la grupele A, maşini cu tractiune faţă, şi N, maşini cu tracţiune integrală, startul fiind programat la ora 10:00.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg