Gigi Neţoiu, despre condamnarea în «Dosarul transferurilor»: «Eu sunt jurist şi nu pot să înţeleg sentineţele»

Ultima actualizare:

    Gigi Neţoiu
Gigi Neţoiu

Gigi Neţoiu, implicat în "Dosarul transferurilor" în care s-au pronunţat luni primele sentinţe, spune că deciziile sunt doar un exerciţiu de imagine al Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi că se pregăteşte pentru recurs.

"Eu am mai spus ca este un exercitiu de imagine al DNA. Am spus ca este 'lotul fotbal'. Cand niciun club nu s-a plans ca are vreun prejudiuciu, nu poti sa dai asemenea sentinte! Pentru ce dai atatia ani de puscarie? Stiti ca, de cand a inceput problema cu acest dosar, nu s-au mai facut transferuri pe asa bani? Pai in Romania au intrat peste 60-70 milioane de dolari din transferuri in perioada aia. Stiu dosarul si pot sa afirm ca nimeni nu si-a insusit vreun ban.

Se merge in continuare pe un exercitiu de imagine, stiti ca politica si fotbalul au cel mai mare impact in lume. Daca politicienii sunt la puscarie, de ce nu ar fi si oamenii din fotbal. Cand un judecator te achita si altul iti da 8 ani de inchisoare e ceva in neregula! De 3 ani de zile nu s-au mai prezentat dovezi, au fost amanari peste amanari. Avocatul nu intelege nimic, spune ca nu a intalnit asa ceva in viata lui.

Nu a dovedit nimeni ca Borcea si-a insusit un milion de euro, ca Netoiu si-a insusit 10 mii sau doua milioane. Asteptam motivarea acum si urmeaza recursul la Inalta Curte. Eu sunt jurist si nu pot sa inteleg sentintele. Nu poti sa condamni un om daca nu dovedesti ca a luat banii", a spus Gigi Netoiu la GSP TV, potrivit ziare.com.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat la închisoare pe oamenii de fotbal implicaţi în dosarul transferurilor de fotbalişti, deciziile putând fi atacate cu recurs.

Mihai Stoica a fost condamnat la 4 ani de închisoare, Jean Pădureanu la 3 ani de închisoare, Cristi Borcea la 7 ani de închisoare, George Copos la 8 ani de închisoare, Victor Becali la 7 ani de închisoare, Gică Popescu la 3 ani de închisoare, Gigi Neţoiu la 3 ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net