Halep, eliminată de la Indian Wells: "M-a durut capul, m-au durut picioarele şi m-au lăsat muşchii"

simeon stalpnicul png
Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages

Simona Halep a fost depăşită de Kristina Mladenovic în turul al treilea al turneului de la Indian Wells. Rivala s-a impus cu 6-3, 6-3, iar sportiva noastră, locul 4 WTA, va pierde cel puţin o poziţie în clasament.

"Ţinând cont de cât de puţin m-am antrenat înainte de acest turneu, sunt fericită că am ajuns în turul trei. Mladenovic a jucat bine, are încredere în ea, dar şi eu am greşit mult. După primul set picioarele nu m-au mai ascultat. Jocul meu de picioare nu este la cel mai bun nivel, trebuie să muncesc mai mult. Sunt bine şi nu vreau să fac o tragedie din această înfrângere. Am fost obosită după primul meci, nici nu puteam merge. Ieri a fost mai bine şi m-am antrenat o oră. Dar căldura mă omoară, deoarece nu m-am obişnuit să joc în aer liber pe aşa căldură. M-a durut capul, m-au durut picioarele şi m-au lăsat muşchii", a spus Halep.

Dacă nu va avea probleme fizice, Halep va participa la turneul de la Miami (21 martie - 2 aprilie), tot de categorie Premier Mandatory, unde are de apărat de asemenea un sfert de finală.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
jude law phillipa coan jpeg
Adriana și Eliza Iliescu
harry charles jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Fosa septica FOTO Shutterstock jpg
neuroni creier shutetrstock
image
image
image
image
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg