Halep: «Nu mă gândesc la rezultate»

simeon stalpnicul png
Simona Halep a câştigat două meciuri în 2017

Desemnată cap de serie 4 la Indian Wells, Simona Halep recunoaşte că nu are mari aşteptări de la întrecerea americană. Revenită pe teren după o accidentare la genunchi, Halep a povestit cum a trecut luna în care a fost departe de acest sport.

„Am încercat să nu mă gândesc atât de mult la tenis. Am încercat să fiu diferită, dar nu este uşor. Sunt puţin dependentă de acest sport. Este greu să trăiesc când nu am competiţie. Iubesc jocul, iubesc competiţia. Când nu ai nimic de făcut acasă te simţi piedut un pic şi simţi că nu faci ceea ce trebuie, stând acasă nefăcând nimic. Am multă adrenalină când joc. Prea mulţi nervi. Dar îmi lipseşte asta când am o pauză”, a declarat Halep.

Ea a precizat că nu o mai doare genunchiul, dar nu se gândeşte deocamdată la rezultate. “Sunt fericită că nu mai am dureri. Nu mă pot gândi la rezultate, nu mă pot gândi la câştigarea multor meciuri în acest moment, din cauza genunchiului. Am jucat bine la antrenamente. Dar o să vedem în timpul meciului, deoarece atunci este mai dificil”, a precizat ea.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
Bodyguard Meghan și Harry FOTO Daily Mail
Captură de ecran din 2022 09 19 la 14 12 43 png
image
image
image
image
dinamo supercupa castigatoare jpg
Steaua Chindia, in Cupa Romaniei (Sportpictures) jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg