Halep și-a învins ”coșmarul” Wickmayer!


    Halep a reușit să o învingă în premieră pe  Yanina WickmayerFoto: AP
Halep a reușit să o învingă în premieră pe Yanina WickmayerFoto: AP

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, şi s-a calificat în sferturile de finală la Australian Open. E prima victorie a româncei în fața sportivei belgiene, cele două întâlnindu-se până acum de trei ori și, mai mult, Simona nu câștigase până acum nici măcar un set în fața rivalei.

"Sunt mulţumită de nivelul de joc, m-a învins de câteva ori înainte, dar acum cred mi-am luat revanşa. Sunt fericită că am jucat cel mai bun tenis al meu. Cred că mi-am îmbunătăţit mult jocul, am servit mai bine, am fost agresivă, am deschis bine terenul, m-am descurcat foarte bine. Nu sunt aşa de calmă pe teren, dar încerc să rămân concentrată, nu e uşor să pierzi puncte pe care crezi ar fi trebuit să le câştigi, dar încerc să-mi menţin concentrarea şi să fac cel mai bun tenis", a declarat Halep la Eurosport.

Până azi, Simona Halep şi Yanina Wickmayer se întâlniseră de trei ori, partide în care românca nu a reuşit să câştige niciun set. Wickmayer s-a impus cu scorul de 6-3, 6-2, în finala turneului de la Torhout din 2010, o competiţie ITF, cu scorul de 6-0, 6-2, în sferturile de finală ale turnului de la Auckland din 2011 şi cu scorul de 6-4, 6-0, tot în sferturi, la Hobart, în 2012.

Simona a câștigat pentru calificarea în sferturi 430 de puncte WTA și un cec de 340.000 de dolari australieni (240.000 de euro).

În faza următoare, Halep o va întâlni pe Ekaterina Makarova.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
image
image
image
image
image
image
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg