Horia Tecău află cu cine va juca în semifinale la Turneul Campionilor

tecau rojer2 jpeg
Horia Tecau si Jean Julien RojerFOTO: AP

Turneul Campionilor a ajuns la ultima zi a fazei grupelor. Evident, cu un român în acțiune, așa cum deja ne-am obișnuit deja la această competiție.

Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer vor juca azi în ultimul meci din grupă la Turneul Campionilor. Calificați deja în semifinale, Tecău și partenerul lui află azi de pe ce loc vor face acest lucru. Cum meciul lor e al ultimul din programul de dublu, adică de la ora 19.45, ei ar putea să fie atunci deja cu locul 1 în buzunar. Aceasta deoarece dacă perechea Ivan Dodig/ Marcelo Melo va câștiga meciul cu Nenad Zimonjic/ Martin Matkowski, Horia Tecău și Jean Julien Rojer nu vor mai putea să piardă primul loc în clasament indiferent dacă vor pierde cu francezii Mahut și Herbert.

Dacă Zimonjic și Matkowski vor învinge, atunci Tecău și Rojer sunt obligați să învingă – nu contează scorul – pentru a termina grupa pe locul 1. Așa cum probabil că știe toată lumea, dacă vor termina pe locul 1, Tecău și Rojer vor juca în semifinale contra fraților Bryan, urmând să asistăm la o adevărată finală pentru locul 1 în clasamentul mondial.

Dacă vor termina pe locul secund în grupă, atunci vom avea o semifinală între doi români, Tecău și Rojer urmând să joace contra perechii Mergea și Bopanna.

Tot azi se dă și lupta pentru locul doi la simplu. Cu Rafael Nadal deja câștigător și sigur de o semifinală cu Novak Djokovic, mai rămâne de aflat doar cine îl secondează în penultimul act. Vom afla asta după partida Andy Murray – Stan Wawrinka, un meci în care învingătorul ia totul, asigurându-și un meci cu Roger Federer.

Toate meciurile vor fi în direct la DigiSport 2.

image png
cub anamaria prodan png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
FotoJet (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Greta Thunberg FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg