Horia Tecău şi-a lansat cartea în oraşul natal!

Ultima actualizare:

    Horia Tecău
Horia Tecău

Horia Tecău a lansat cartea "Viaţa în ritm de tenis" în oraşul natal, Constanţa, în volum fiind momente importante din viaţa tenismenului, dar şi un ghid pentru cei mici care practică "sportul-alb".

"E o viață cu multe lecții. Sunt mulți ani de când practic acest sport minunat, în care am învățat nu doar lucruri folositoare pentru sport, ci și pentru viață. Aceasta este o carte pentru copii. Îi încurajez să vină către sport, către lectură prin aceste povești prin care am trecut, le arăt cât de mult m-a ajutat pe mine viața sportivă și lectură", a spus Horia Tecău.

"Să ajungi în top este greu atât cât îți dorești. Dacă îți dorești să fii din ce în ce mai bun și să ajungi pe prima treaptă a podiumului, e din ce în ce mai greu și viața e din ce în ce mai grea ca și sportiv", a spus și Cătălina Ponor, gimnasta campioana fiind prezentă la eveniment.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Paksi FC Corvinul Hunedoara (EPA) jpg
Spania, EURO 2024 (EPA) jpg
fcsb stefanescu jpg
Copa America (EPA) jpg
Thomas Muller (EPA) jpg
Anglia Olanda, EURO 2024 (EPA) jpg
Banner Denis Drăguș
image
actualitate.net
image
actualitate.net