I-a înghețat penisul în timpul cursei: ”Durerea a fost insuportabilă”

Cursa de schi fond 50 km e cea mai epuizantă din programul Jocurilor Olimpice de iarnă. Similară maratonului din întrecerile de vară, ea e destinată doar celor mai rezistenți și mai puternici mental sportivi din lume. Iar finlandezul Remi Lindholm e unul dintre aceștia. Numai că el a fost eroul unui incident mai puțin obișnuit: i-a înghețat penisul în timpul cursei.

Remi Lindholm, în timpul cursei (FOTO: EPA)
Remi Lindholm, în timpul cursei (FOTO: EPA)

La ora cursei disputate sâmbătă, la Beijing, frigul și vântul erau atât de pătrunzătoare, încât organizatorii au decis să scurteze traseul cu 20 de kilometri, pentru a nu risca viața competitorilor. Drept urmare, La Jocurile Olimpice ei au concurat doar pe distanța de 30 km, dar chiar și așa mulți au avut de suferit. Iar finlandezul Remi Lindholm (24 ani) a fost unul dintre cei care a recunoscut la finalul cursei chinurile prin care a trecut. El a dezvăluit un lucru la care probabil multă lume nu se gândea: din cauza frigului, i-a înghețat penisul!

Puteți ghici care parte a corpului a fost înghețată când am trecut linia de sosire. A fost una dintre cele mai groaznice competiții la care am participat. A fost, de fapt, o cursă pentru supraviețuire”, a declarat el la finalul întrecerii, declarațiile sale făcând rapid înconjurul lumii prin intermediul celor de la Reuters.

Este a doua oară când i se întâmplă să-i înghețe penisul în cursă

Ocupant al locului 28 în clasamentul final, cu timpul de o oră și 16 minute, Lindholm, care este fan Metallica, a povestit că partea cea mai grea a fost după cursă, când și-a pus comprese calde pe zona înghețată. ”Durerea a fost insuportabilă”, a recunoscut el. Culmea este că nordicul a mai suferit de așa ceva anul trecut, la o cursă de schi fond disputată la Ruka, în țara sa natală, Finlanda.

Cursa de sâmbătă de la Olimpiadă a fost câștigată de rusul Alexander Bolșunov, care a cucerit al doilea aur la Beijing și a cincea medalie la actuala ediție a JO. El a fost urmat de compatriotul său, Ivan Yakimușkin și de norvegianul Simen Hegstad Krueger.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net