Iubitul Anei Bogdan i-a făcut o mare bucurie de la mii de kilometri distanță

Ultima actualizare:
Ana Bogdan și Simone Tempestini
Ana Bogdan și Simone Tempestini

Aflată la Paris, unde așteaptă debutul la Roland Garros 2020, tenismena Ana Bogdan a avut parte de o mare bucurie sâmbătă, grație iubitului ei, pilotul Simone Tempestini, aflat la o distanță de mii de kilometri, în România.

Simone Tempestini a cucerit sâmbătă pentru a cincea oară în ultimii 6 ani titlul național la raliuri, dar această victorie are o însemnătate specială atât pentru el, cât și pentru Ana Bogdan: e primul obținut de când cei doi sunt împreună. Din nefericire pentru Ana, ea s-a aflat în momentul victoriei la mii de kilometri distanță. Din fericire, tot pentru Ana, ea nu e plecată în excursie, ci să joace la Roland Garros după o lună de indisponibilitate.


    Ana Bogdan și Simone TempestiniFOTO: Facebook
Ana Bogdan și Simone TempestiniFOTO: Facebook

Extrem de bucuroasă și de mândră de victoria ”jumătății” sale, Ana Bogdan i-a făcut și ea o surpriză sportivului de origine italiană: și-a pus la poza de profil o imagine cu ei doi, însoțită de comentariul ”Fericirea toată într-o singură îmbrățișare”. E practic prima fotografie cu ei doi îmbrățișați de când au început povestea de iubire, în luna iunie, poveste de care ați aflat în exclusivitate de la Click!.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net