Javier Humet rămâne dinamovist până în 2024

Ultima actualizare:

Conducerea CS Dinamo a anunţat că handbalistul Javier Humet (32 de ani) va îmbrăca tricoul ”alb-roşu” până în 2024. Internaționalul român născut în Spania, la Barcelona, a venit la campioanei României în vara anului 2020, devenind în scurt timp jucător de bază. În septembrie 2020, în meciul cu HC Dobrogea Sud Constanța de la Sf. Gheorghe, acesta a avut o contribuție decisivă la câștigarea Cupei și Supercupei României.

Javier Humet e jucător de bază în echipa Dinamo (Foto: sportpictures.eu)
Javier Humet e jucător de bază în echipa Dinamo (Foto: sportpictures.eu)

Clubul bucureștean a făcut anunțul pe rețelele sociale: ”Conducerea CS Dinamo și antrenorul Xavier Pascual continuă să cristalizeze echipa de handbal pentru următoarele sezoane. Zilele acestea, un alt jucător de valoare a semnat prelungirea contractului cu CS Dinamo. Javier Humet (32 de ani) va îmbrăca tricoul alb-roșu până în 2024”.

Născut în Spania, în Barcelona, în 22 ianuarie 1990, dar naturalizat român în urmă cu trei ani, Javier Humet a jucat pentru prima dată în România în ediția 2012/2013, la HCM Constanţa. Apoi, după un an petrecut în Franţa, la US Ivry Handball, Humet a revenit în Liga Zimbrilor. În România, el mai jucat la HCM Constanţa (2014-2015), CSM Bucureşti (2015-2018), Steaua (2019-2020) și Dinamo (din 2020).

În vara anului 2020, Javier Humet s-a înscris în Programul Doar Dinamo Bucureşti al Peluzei Cătălin Hâldan, de susţinere a grupării alb-roşii, având numărul 6.700.

În luna decembrie 2016, el a fost convocat pentru prima dată la naţionala României pentru un stagiu de pregătire la Barcelona, oraşul său natal, unde reprezentativa antrenată de compatriotul lui, Xavi Pascual, a disputat şi un meci amical cu Qatar. Interul dreapta a evoluat astfel pentru prima dată dată pentru echipa României, însă doar într-un meci de verificare. El și-a făcut debutul oficial în preliminariile CM 2019, participând la ultimele meciuri de calificare la Euro 2022.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net