JO 2012 / Echipa feminină de spadă a ratat calificarea în semifinale

Ultima actualizare:

Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Anca Măroiu au fost învinse de Coreea de Sud, scor 45-38.

Pentru România, prima a intrat pe planşă Ana Maria Brânză, care remizat cu Hyojung Jung, scor 4-4. Simona Gherman a urmat pentru România împotriva lui Injeong Choi, românca fiind învinsă, iar scorul a devenit 6-10. Anca Măroiu a evoluat cu Shin A Lam, scorul devenind 14-9 pentru sud-coreence.

A fost din nou rândul Anei Maria Brânză, care a fost depăşită de Injeong Choi, şi scorul a devenit 20-12. Apoi şi Anca Măroiu a fost depăşită de Hyojung Jung, 4-2, iar scorul general a ajuns 24-14, pentru sud-coreence. România nu a reuşit să se impună nici la al şaselea releu, după ce Simona Gherman a fost învinsă de Shin A Lam şi scorul a ajuns la 30-18.

România a reuşit să câştige abia al şaptelea releu al întâlnirii, când Anca Măroiu a trecut de Injeong Choi, 4-3, dar scorul la general a fost 33-22. Ana Maria Brânză a evoluat apoi împotriva lui Shin A Lam, încercând să refacă diferenţa, dar a pierdut, 4-5 şi scorul a fost 38-26.

Ultima spadasină care a evoluat pentru România a fost Simona Gherman, cu Hyojung Jung, românca reuşind să câştige releul spectaculos, scor 12-7, dar insuficient, astfel că echipa Coreei de Sud s-a impus la general, scor 45-38.

Echipa de spadă a României era una dintre favoritele la medalia de aur, având în palmares două titluri campioană mondială în 2010 şi 2011.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net