Jo Jo Dan, victorios în 5 reprize

image
Pugilistul român l-a trimis de trei ori la podea pe adversarul său, mexicanul Gurrola

Vin ve┼čti bune de la boxerii rom├óni din Canada. Dac─â Lucian Bute nu a reu┼čit s─â c├ó┼čtige cea mai recent─â lupt─â, fiind chiar la un pas de retragere, Jo Jo Dan este exact la polul opus. El a ob┼úinut o victorie incredibil─â, ├«n fa┼úa mexicanului Jesus Gurrola, prin KO tehnic.

Jo Jo Dan a avut parte de un adversar extrem de dur, ├«n lupta de la ÔÇťCabaret du CasinoÔÇŁ din Montreal. Rom├ónul s-a preg─âtit ┼či l-a trimis de trei ori la podea pe adversarul s─âu, ├«nainte ca arbitrul de ring s─â decid─â oprirea meciului. Partida care trebuia s─â aib─â opt reprize s-a disputat la categoria semimijlocie. Jo Jo Dan a ob┼úinut astfel al 19-lea KO din carier─â (36 de victorii ┼či patru ├«nfr├óngeri).

Gurrola are 23 de victorii, 11 ├«nfr├óngeri ┼či 3 remize, cu 11 KO. ├Äntr-o alt─â ├«nt├ólnire, americanul de origine rom├ón─â Bruno Br─âdicean l-a ├«nvins la puncte pe un alt mexican Jose Manuel Mares. Pentru Br─âdicean a fost a opta victorie din tot at├ótea meciuri disputate ca profesionist (3 KO).

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
cristina insula iubirii jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
mychelle johnson jpg
mihai leu
rapid cfr cluj jpg
FotoJet (5) jpg
mihai macovei jpg