Kristanna Loken, actriţa din Terminator, dependentă de sport în România


    Actriţa americană a folosit noua tehnologie revoluţionară în materie de antrenament prin electrostimulare VisionBody Wireless EMSFoto Click!
Actriţa americană a folosit noua tehnologie revoluţionară în materie de antrenament prin electrostimulare VisionBody Wireless EMSFoto Click!

Aflată recent în România, Kristanna Loken, actriţa cunoscută pentru rolul din Terminator 3, unde a jucat cu Arnold Schwarzenegger, a avut doleanţe diferite faţă de restul vedetelor de la Hollywood care au ajuns în ţara noastră.

La 35 de ani, actriţa are o siluetă de invidiat, iar unul dintre secretele ei este faptul că face sport în mod constant, astfel că nici în această perioadă nu a făcut rabat de la regula sa de bază. În plus, deşi alte vedete cer în mod expres fructe, actriţa a solicitat în mod expres proteine de calitate

Programul încărcat nu i-a permis vedetei să ajungă la sală, astfel că a găsit o variantă specială pentru a rămâne în formă. Actriţa americană a folosit noua tehnologie revoluţionară în materie de antrenament prin electrostimulare VisionBody Wireless EMS. "A fost extraordinar pentru că e practic un costum pe care îl poţi folosi oriunde, iar 20 de minute de antrenament te solicită ca şi când ar fi o oră. Aş vrea să-l pot folosi şi acasă", a afirmat starul de peste Ocean.

Kristanna Loken a urmărit, în premieră, pe viu şi una dintre galele Superkombat puse în scenă de Eduard Irimia, astfel că înainte le-a cerut sfaturi luptătorilor despre proteine, iar în cele din urmă a decis să folosească suplimentele de la proteinamea.ro, companie de unde s-au alimentat sportivii, dar aleasă şi de Remy Bonjasky.

cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
cub razvan ciobanu png
shutterstock 165207755B jpg
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
Emma Raducanu, EPA jpg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg