La 11 ani după divorțul de Eva Longoria, Tony Parker își vinde casa din San Antonio

Cunoscutul baschetbalist franco-american Tony Parker (39 de ani) a decis să scoată la vânzare casa pe care o are la San Antonio. Cvadruplul campion NBA a stabilit și prețul de achiziție la 19,5 milioane de dolari.

Tony Parker e socotit cel mai valoros baschetbalist din istoria Franței (Foto: EPA-EFE)
Tony Parker e socotit cel mai valoros baschetbalist din istoria Franței (Foto: EPA-EFE)

Socotit a fi cel mai valoros jucător de baschet al Franței din istorie, Parker a construit casa din Texas pe vremea când evolua la San Antonio Spurs (2001-2011, 2012-2018). Aceasta are 10 camere și 8 băi. În anunțul postat de o agenție imobiliară se precizează: „Aveți experiența unei intimități inegalaabile, unei calități deosebite și unei securități maxime (...) în ranch-ul Anaqua Springs”. Totodată, se subliniază că pe respectiva proprietate există săli de jocuri, sală de proiecție video, precum și o incintă de circă 600 metri pătrați în care se pot practica diverse sporturi. De asemenea, casa este înzestrată cu un mini-parc acvatic, dar și cu un teren de tenis și unul de volei pe plajă.

Cu cetățenie franceză și americană, Tony Parker s-a născut la Bruges (Belgia), în 17 mai 1982. El a câștigat titlul în NBA în 2003, 2005, 2007 și 2014. Cu echipa Franței a fost campion al Europei la juniori în 2000, respectiv la seniori în 2013. De asemenea, a mai câștigat o medalie de argint la CE 2011 și două de bronz la CE 2005 și 2015. A fost sfertfinalist la Jocurile Olimpice din 2012 și 2016.

Tony Parker a fost căsătorit trei ani cu actrița americană Eva Longoria, una dintre vedetele serialului „Neveste disperate”. În martie 2021, el a confirmat că are o relație cu jucătoarea de tenis Alize Lim.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net