Larisa Iordache luptă din nou cu accidentările. Va concura doar la bârnă la JO


    Larisa Iordache va concura doar la bârnă la Jocurile OlimpiceFOTO: Facebook
Larisa Iordache va concura doar la bârnă la Jocurile OlimpiceFOTO: Facebook

O veste proastă vine de la Tokyo. Federaţia Română de Gimnastică a anunţat, miercuri, că la Jocurile Olimpice Larisa Iordache va concura doar la bârnă.

“Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat. Am avut antrenament şi în sala de competiţii, iar bârna pe care vom concura îmi place foarte mult. Sper ca în calificări să am o zi bună, să fiu liniştită când mă voi prezenta în faţa arbitrelor”, a declarat sportiva, conform news.ro.

În schimb, Maria Holbură va concura la toate cele 4 aparate.

Larisa Iordache şi Maria Holbură vor avea antrenamentul pe podium, joi, în intervalul orar alocat celei de-a III-a subdiviziuni. Ca şi în calificări, ele vor începe acomodarea la bârnă.

Singurul reprezentant al României în concursul olimpic masculin la gimnastică, Marian Drăgulescu, a intrat pentru prima oară în sala Ariake Gymnasium Centre, la antrenamentul pe podium, alături de ceilalţi gimnaşti care vor concura sâmbătă în prima subdiviziune de calificări. “Am două sărituri încă foarte valoroase în acest moment. Mai am de muncit încă două zile pentru a pune la punct ultimele detalii”, a declarat el.

Programul competiţiei de gimnastică de la JO

24 iulie, ora 10:00 (4:00, ora României) - concursul de calificări masculin, Marian Drăgulescu va concura în a IV-a rotaţie, din prima subdiviziune25 iulie, ora 15:10 (9:10, ora României), concursul de calificări feminin, Larisa Iordache şi Maria Holbură vor concura în cea de a III-a subdiviziune)26 iulie, ora 19:00 (13:00, ora României) - finala pe echipe în concursul masculin;27 iulie, ora 19:45 (13:45, ora României) - finala pe echipe în concursul feminine;28 iulie, ora 19:15 (13:15, ora României)- concursul individual compus masculin29 iulie, ora 19:50 (13:50, ora României)- concursul individual compus feminine1 august, ora 17:00 (10:00, ora României), finalele pe aparate la sol şi cal cu mânere, masculin, sărituri şi paralele, la feminin.2 august, ora 17:00, finalele la inele şi sărituri (18:54), la masculin, şi la sol (18:00), la feminin;3 august, ora 17:00, finalele la paralele şi bară, masculin, şi la bârnă (17:48), la feminin.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
anisia gafton jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
cub brigitte pastramă png
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Un alt tanc T-90M, „mândria” lui Putin, distrus în coloană  Foto: Captură video
image
image
image
image
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg