Lucian Bute vs. James DeGale. Ultima şansa a boxerului român

image
James DeGale şi Lucian Bute se înfruntă duminică dimineaţăFoto Instagram

Lucian Bute este pregătit şi mai încrezător ca niciodată că duminică dimineaţă va deveni noul campion mondial al categoriei Super Mijlocie, versiunea IBF. Lucian ar deveni astfel primul boxer român din istorie care şi-ar recuceri titlul la profesionişti dacă îl învinge pe James Degale.

Pugilistul Lucian Bute este pregătit pentru meciul cu britancul James DeGale, de sâmbătă (duminică dimineaţă ora 6.00, ora României), de la Quebec. Lucian Bute a afirmat că principalul său scop este acela de a-şi recupera centura de campion IBF la categoria supermijlocie. "Scopul meu este să-mi recuperez centura. Aşa cum am spus mereu în ultima vreme, mi-am regăsit plăcerea de a boxa. Nu-mi place să revin la meciul cu Froch (n.r. - înfrângerea în faţa englezului Carl Froch din 2012), dar atunci eram accidentat la mână şi la picior şi nu eram cu mintea acolo. Nu vreau să-i iau din merite lui Froch, dar astăzi sunt la apt sută la sută. Sunt mai concentrat, mai calm, nu sunt accidentat. Sunt pregătit şi foarte mulţumit că pot boxa din nou aici", a declarat Bute, după cântarul oficial.

Lucian Bute vs. James DeGale - cântarul oficial

Pugiliştii Lucian Bute şi James DeGale au trecut, vineri, cântarul oficial dinaintea confruntării ce va avea loc sâmbătă în Quebec, meci în care boxerul britanic îşi va pune în joc centura de campion IBF la categoria supermijlocie. Ce doi s-au încadrat în limita categoriei, de 76,2 kilograme. Bute a cântărit 75,8 kilograme, iar DeGale 75,9 kilograme.

corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
david pușcaș PNG
Prodanca a venit în verde la parastas
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg
vocea romaniei sezonul 10 vlad nicolici a impresionat publicul cu interpretarea inedita a piesei zscream 1 jpg
andrei rosu mihaela bilic png
cub bebeto reghecampf png
Charlene de Monaco
Castelul Corvinilor Foto Daniel Guță JPG
Muncitori nord coreeni FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
Irina Begu, EPA jpg
romania U23 baschet 3x3 jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Rapid, Sportpictures jpg
eugenie bouchard
dawa jpg