„Magiciana” Vărzaru, încă doi ani la Viborg

"Top scorerul Ligii Campionilor în sezonul trecut este la Viborg din 2005 şi este una din puţinele jucătoare care au ajutat clubul să câştige toate cele trei ediţii ale Ligii Campionilor", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului danez.

Cei de la Viborg o numesc pe handbalista română "magiciană" şi au numai cuvinte de laudă la adresa sa. "Este o jucătoare de clasă mondială şi, împreună cu progresul rapid al Camillei Mikkelsen, cred că ne-am asigurat un duo foarte puternic pe extrema dreaptă în anii viitori. Suntem foarte mulţumiţi", precizează Peter Cassoe, unul dintre oficialii clubului.

La rândul ei, Cristina Vărzaru s-a declarat mulţumită de prelungirea contractului. "Atâta timp cât am ambiţia de a câştiga trofee şi mă simt bine fizic, Viborg este locul perfect pentru mine. Se întâmplă atât de multe lucruri la club de la un an la altul, încât nu-mi pot pierde motivaţia", a spus handbalista în vârstă de 30 de ani, care a evoluat în 117 meciuri pentru Viborg HK, echipă pentru care a marcat 383 de goluri.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg